Дженифър Анистън отряза Брад Пит

  • 06 декември 2016 13:44

  • 36601
  • 2
Дженифър Анистън отряза Брад Пит
© GettyImages/Gulliver

Холивудската актриса Дженифър Анистън е отказала покана за вечеря на бившата си половинка Брад Пит, който наскоро се раздели с Анджелина Джоли. Според британския „Индипендънт“ Анистън и Пит са се засекли в Лондон.

Актьорът е в града за представянето на филма „Allied“ (Съюзнически – бел.ред.). Лентата разказва история за Втората световна война и е първата, в която Пит се появява след края на брака му с Джоли. Съвсем наблизо Анистън е била на промоция новия й филм „Office Christmas Party“.

Въпреки нетърпението на Брат Пит да се види с бившата си обаче, наскоро омъжилата се Анистън не е толкова склонна на подобна стъпка, коментира сп. „Хийт“.

„Той й се обади и двамата проведоха кратък разговор. Но Дженифър, която е омъжена за актьора Джъстин Теру, каза на Брад, че въпреки духовната й подкрепа, тя няма време за среща с него“, разказал запознат пред изданието.

Анистън беше въвлечена в раздялата между Пит и Джоли, заради коментарите й в Туитър относно премеждията на нейния бивш.

Последвайте канала на

Нора Виткова
36601 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.05.13 | 15:35

1
Изтребвала му е тая грозница - нали наи.ба Марион Котярд точно преди Анджелина да я хванат бесните... дето гледа да го омаскари че се бил карал на бежанчетата дето тя ги събира по лагерите
шах

2017.05.13 | 15:35

2
Дженифър ако е грозница, поредставям си каква е майка ти.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини