Антония се върна при мъжа си

  • 18 ноември 2016 13:20

  • 18541
  • 6
Антония се върна при мъжа си
©

Антония Петрова се е помирила със съпруга си Александър Бередин, пише "България Днес".

Променената ситуация в отношенията между двамата се случи само месец след като красавицата призна, че е подала молба за развод с бизнесмена. Оттогава Бередин й праща всеки ден цветя и подаръци с идеята Антония да промени решението си. Руснакът твърдо е решил чрез милите жестове към любимата си отново да я върне при себе си.

Антония очевидно е откликнала на ухажването, защото няколко пъти вече се е виждала с Бередин и дори планирала да се върне в общия им дом.

"В мъжа ми харесвам отношението му към мен и това че ме обича повече от всичко на света, дори и от себе си", казва за съпруга си Антония в последното си интервю за пресата.

"Нямам причини да се развеждам с Антония, не искам това да се случва", споделя Бередин, който продължава да се бори за любимата си.

Има-няма месец той я зарадвал и с друг подарък - върнал й джипа, който нехранимайковци откраднали от паркинга. Как го е направил само той си знае, но е факт, че с действието си сложил плюс към привличането на Антония към себе си, споделят близките приятели на бизнесмена.

Според тях красавицата в момента няма сериозна връзка, а само множество от млади и богати мъже, които се мъчели да се домогнат до особата й.

"Това, с което Алекс я спечели, бяха именно жестовете. Каквото било между тях, било. Но той едва ли лесно ще се разведе, по-скоро ще стигнат до някакво споразумение двамата", споделят близките на Бередин.

Причината за раздялата между Антония и Александър и досега не е съвсем ясна. Версията, че руснакът кръшкал редовно, отпадна от само себе си след интервюто, което Мисис Русия даде пред телевизия.

Последвайте канала на

Novini.bg
18541 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
........

2016.11.22 | 21:43

6
партал, а тоя явно им е свил джипа и после уж го намерил, това е света на кучките и на много богатите мъже, по не ясен начин забогатели
обективен

2016.11.21 | 17:59

5
Една жена ударят ли я чужди топки по задника,повече не я търси....,ама рашката си знае..

2016.11.21 | 14:03

4
Тя е млада, умна и красива! А вие дърти жмутки, яжте й сливата!
Аман........

2016.11.21 | 14:02

3
Охххх, отдъхнАх си - сън ма не фащаше кво ша праи тоя крокозъбел отново на пазара - все така грозна, но вече и дърта, само с едните нови силиконти. Но - пак е успала рашкия - браос на скакауеца.
ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ руски ПИЯН И БЕДЕН БОТУШ

2016.11.21 | 12:14

2
КУРВАТА СИ ОСТАВА КУРВА ДО ЖИВОТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Педала путю ЩЕ ЯДЕ ЧЕРНИЯ НА ОБАМА хахахахахахаха

2016.11.21 | 12:13

1
ТАЯ МАСТИЯ ИСКА САМО АНАЛНО ИБАНЕ

Добави коментар

Водещи новини