Криско още страда за Ася

  • 03 ноември 2017 13:49

  • 6807
  • 2
Криско още страда за Ася
©

Рапърът Криско не може да прежали бившата си приятелка плейметката Ася Капчикова. Музикантът не рискува да се види на живо с нея, защото не знае в какво състояние ще изпадне след срещата с бившата си изгора.

Драмата на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор пролича след покана заедно с Капчикова да присъстват на лайфстайл награди, които ще се проведат в столичен мол на 8 ноември, пише "България днес".

Само и само за да не се засече с Ася, певецът е отказал участие, оправдавайки се с ангажимент по същото време. КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор обещал да запише видеообръщение, което да бъде пуснато по време на церемонията. По този начин хитовият изпълнител няма да се чувства неудобно да дели едно пространство с плеймейтката.

Церемонията по раздаването на лайфстайл наградите ще бъде открита от новоизгряващата изпълнителка Дара, която ще излезе на сцената с танцьорки.

Последвайте канала на

Novini.bg
6807 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.08 | 12:28

2
Криско не се хаби за скъпо платени проститутки като Ася.Все още се намират и свестни момичета
Мендерстойкт

2016.11.07 | 02:10

1
Брат хвани си куа и си помириши ръката че си осетиш чепа и ще се успокоиш и нема да стардаш

Добави коментар

Водещи новини