Синът на застреляната Мая във Фейсбук: Да внимава кой докосва мама!

  • 21 октомври 2016 17:31

  • 76502
  • 6
Синът на застреляната Мая във Фейсбук: Да внимава кой докосва мама!
© Getty Images/Guliver

Да внимава кой докосва мама! Това е написал под обща снимка с Мая Ваклинова синът й Калоян. По-надолу в задочния разговор във Фейсбук се включва и Любомир Дилов, който бе открит мъртъв с две огнестрелни рани в главата след трагедията, разиграла се в "Западен парк" в София.

"Кала, с перо ще я галим, защото е злато", обещава мъжът, който замества бащата на Калоян в живота на майка му.

Даниел пък предупреждавал сина си никога да не допуска Любомир в апартамента, в който останали да живеят Мая и Калоян, пише "България днес".

Според първоначалната информация Любомир е застрелял приятелката си, а след това убил и себе си. По-късно обаче тази версия бе подложена на съмнение. Прокуратурата търси трети човек, който е замесен в стрелбата. Причината е, че в главата на Любомир има две огнестрелни рани, а според показанията на Калоян Дилов се е застрелял пред него. Неговият разказ озадачава, защото тийнейджърът твърди, че не е имало скандал, а съседки казват, че чули викове. 

Полицаите вече са взели натривки от младежа, свалени са отпечатъци и от пистолетите - единия, с който са застреляни Мая и Любомир, и служебния "Макаров" на 48-годишната жена, който не е използван във фаталната вечер. Калоян е бил разпитан повторно заради противоречията, с които се сблъсква разследването. Самият той не е извън списъка на заподозрените. Междувременно вчера Даниел Ваклинов прекара в Съдебна медицина, където са телата на двамата загинали. След това силно разстроен започна да се занимава с уреждането на нещата около смъртта на бившата си жена.

Причината за разстрела най-вероятно е ревност. 

Калоян казал, че на гости им бил съсед, стар семеен приятел, на когото казвали Чарли. Пили с Мая и Любомир и след това Чарли си тръгнал. Тогава служителката на "Съдебна охрана" на шега казала: "Този Чарли много си го обичам". Последвал изстрел и Калоян се втурнал да види какво става. Пред него Любомир си пръснал мозъка. Друг странен факт е, че тялото на Мая било проснато до балконската врата, а дупката от куршума била на едва трийсетина сантиметра от пода. Според бившия й мъж това можело да стане само ако преди това Любомир я е повалил на пода и чак после я е гръмнал.

Последвайте канала на

Novini.bg
76502 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Vlado

2016.10.26 | 14:48

6
E az q shibah maika ti v gaza redovno,i - kakvo pravime sega ? :))

2016.10.26 | 10:13

5
vlado , да не ползвате един вибратор ?

2016.10.25 | 05:59

4
Vido,пий си хапчетата редовно!
ТВ АЛФА

2016.10.25 | 04:26

3
ББ ги е разстрелял! Така каза Волен и лумпените от атака.

2016.10.22 | 16:15

1
Росицо, Росицо много си тъпа "пръснал си мозъка"

2016.10.25 | 04:26

2
И нищо странно няма, ако насочиш пистолет към някоя жена, тя инстинктивно да се свие ниско, следователно да я простреляш от високо.

Добави коментар

Водещи новини