Цветанка: Мълчах за изневярата на Веселин Маринов

  • 13 декември 2011 14:00

  • 5024
  • 2
Цветанка: Мълчах за изневярата на Веселин Маринов
© Интернет
Красивата съпруга на певеца се чувства много обидена и наранена от начина, по който са приключили взаимоотношенията им, споделя Цветанка Маринова в интервю за сп. Story своята истина за болезнената си раздяла с Веселин.

 

В писмо от 34 страници популярният изпълнител обвинява в предателство своята любима жена. Слуховете в общественото пространство подсказват, че тя е изневерила на съпруга си с Христо Стоичков. Цветанка е категорична, че това са единствено лъжи и несправедливи обвинения.

Дамата признава, че този, който е изневерявал по време на брака им, е Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши. Тя обаче му прощава грешката, без да иска обяснения за случилото се. Благодарение на голямата си любов към певеца, Цветанка преодолява и многобройните слухове за неговите изневери.

Тя разкрива, че желанието на Веселин за развод било неочаквано и дори лицемерно, защото по време на брака им двамата живеели в „пълна хармония“. Русокосата дама споделя още, че няма да поддържа приятелски отношения с Веско след развода, защото не обича да се връща към миналото.

Последвайте канала на

5024 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gay

2012.01.06 | 00:27

2
а как щеше да се почувства Цветанка,ако Веселин и беше изневерил със Стоичков?Колко ли пот щеше да се излее?

2011.12.14 | 21:38

1
Ами то който си е роден путка - путка си остава. Както "изневери" на БСП след дългогодишен "брак", въобще не се учудвам, че е изневерявал на жена си.

Добави коментар

Водещи новини