Родителите на Рафи черпят с ракия за триумфа

  • 13 декември 2011 06:36

  • 3203
  • 0
Родителите на Рафи черпят с ракия за триумфа
©

С люта поморийска ракия ще полеят победата на Рафи родителите му в Бургас, научи „Монитор”. Ахаси и Елизабет потеглили към морския град веднага след триумфа на малкия им син в X Factor.

Вече втори ден в родната къща на гласовития тийнейджър царят всенародни веселия и в семейната ковачница се точат лакомства, а не ножове. Щастливата майка ще посрещне бъдещата поп звезда с любимите й бели курабийки и арменско ашуре.

„Нямам търпение да се прибера, за да почерпя и аз. Да се видя с приятели и да поговоря с нашите, защото се видяхме точно за пет минути зад кулисите, в които не можехме да правим нищо друго, освен да плачем от гордост”, сподели Бохосян на пресконференцията за финала на шоуто по Нова.

Първият му сингъл трябва да стане факт до края на януари, като продуцентите му от „Вирджиния рекърдс” вече имат оферти за запис в студия в Белгия, Англия, Швеция, Румъния и Гърция. Въпреки ангажимента си към лейбъла на Саня Армутлиева Рафи няма намерение да мести постоянния си адрес в София. „Ще идвам за участия, снимки и разни медийни проекти. Бургас е моят град, имам си ангажименти там.”

Бохосян е едва на 18, но кове статут на активен общественик. Той е председател на клуб „Култура” към общинското сдружение „Младежки глас” и е идеолог на повечето им концерти. Заради музикалния формат на Нова е крачка назад и с обучението по икономика и мениджмънт в местната Търговска гимназия. „Между репетициите наваксвах и с ученето, имам няколко изпита, които ще взема след Нова година. Удължиха ми срока.”

Междувременно стана ясно, че „Вирджиния рекърдс” поемат кариерата и на други отличници от шоуто – Сани, Боги, Ангел и Моисей и Джейсън Брад Люис. Последна дума в избора на песен за финалистите ще има и Мага. Той е категоричен, че техническият гаф, съкратил видеото със суперлативи за Сани по време на лайва, не е повлиял на вота й. „Белята стана за няма и 30 секунди. Решението вече е било взето. Колко хиляди според теб ще напират да пращат есемеси точно в този интервал?”, пита реторично менторът на пловдивчанката.

Последвайте канала на

Novini.bg
3203 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини