Силиконката Габриела Попова помогна на бездомник за втори път (снимки)

  • 05 август 2016 20:43

  • 23680
  • 2
Силиконката Габриела Попова помогна на бездомник за втори път (снимки)
©

Пернишката Мис Силикон Габи Попова отново показа, че под кубиците силикон живее благородно сърце. Тя за втори път помогна на бездомник, живеещ пред блока й. Когато се прибирала към вкъщи с пълна торба продукти отново видяла мъжът, на който зимата е дала храна. Положението му си е било същото – на улицата. Габи се спряла и поговорила с него и му дала торбата с покупките, които била купила за себе си. След като се прибрала позвънила и на тел. 112 , но оттам й казали, че не могли да приберат всички бездомници, пише zaPernik.com.

Добро утро! Как сте? Вечеряхте ли снощи? Спахте ли добре в меките си завивки? Сега може би се чудите защо ви задавам тези въпроси..??? Това е нещо нормално нали?Не ,не всеки има възможност да си легне нахранен,да има покрив над главата. Снощи докато се прибирах видях този човек пред кооперацията, в която живея, да това е същия човек от зимата… В момента в които го видях сърцето ми спря ..,веднага тръгнах към него ..попитах го „как си, защо пак си тук, не ти ли намериха дом“.. Отговорът му ме прониза..думите му няма никога да забравя..

Виж още: Силиконка дари 6 000 лева за пластични операции на насилени жени

“Здравей, аз не правя лошо,не закачам никой,просто искам да поспя..,Аз те помня ти зимата ми даде храна.. “Не можех да повярвам, той ме помни ,а аз не съм направила нищо кой знае какво за него. Този човек е много пъти по-благодарен от 90% от хората които срещам всеки ден..той е запазил доброто в себе си.., независимо сполетялата го съдба..това може би са най-чистите очи които съм срещала през живота си.. Бях си купила някакви неща за ядене,дадох му ги нямаше как да се кача и да ям знаейки, че под прозореца ми има гладен и бездомен човек.. Качих се и плаках,много плаках.. Но не само от мъка ,а почувствах че съм направила добро.., добро на човек които не може да ми го върне.. Няма по-хубаво от това да помагаш без да искаш нещо в замяна..Сега идва другият въпрос!

В каква държава живеем?!?! Звъннах на 112 съобщих за бездомния отговора беше „Не можем да приберем всички бездомни..“Колко лета и зими този човек още ще преживее ..така бос,гладен и без покрив над главата си..Нека Господ да е с него. Сега знам ,че отново ще бъда оплюта, че си правя пиар колко съм добра , но не ме интересува, все ми е тая..Качвам тази снимка и силно се надявам ,че вие моите приятели и последователи тук видите ли такъв човек няма да го подминете!!! Моля ви не го правете защото човек никога не знае живота си, как може да се завърти колелото..А аз колкото и наивно да звучи,вярвам в доброто и знам ,че има хора,хора със сърца.. Помнете Господ вижда всичко..

Последвайте канала на

Novini.bg
23680 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ъ?

2016.08.09 | 14:34

2
Реклама

2016.08.06 | 14:09

1
koq e taq?!?!

Добави коментар

Водещи новини