Връзката на Криско и Капчикова била сделка

  • 13 юли 2017 12:59

  • 5580
  • 1
Връзката на Криско и Капчикова била сделка
©

Голямата тайна на рапъра КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор и плеймейтката Ася Капчикова е разкрита. Двамата всъщност никога не са били гаджета, всичко е било сделка и взаимна реклама, пишат от “ШОУ”.

През цялото време, докато се представяше за половинка на габровеца, Асето си е имала сериозен приятел. Наскоро обаче спонсорът й я е натирил, тъй като не могъл повече да издържи на медийния шум около любимата му и изпълнителя на „Почивни дни”.

Малко преди конкурса „Мис Плеймейт” се заговори за интимна връзка между КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор и Капчикова. След като я провъзгласиха за победител, двамата започнаха да се появяват тук-там заедно и да парадират с любовни чувства. Достоверен източник на „ШОУ” внесе яснота и обясни цялата схема на фалшивата любов.

Носят се слухове, че все пак преди време рапърът и танцьорката са изконсумирали любовта си за една нощ. След това обаче си останали приятели. И решили като другар на другар да си помогнат. Няма какво да се лъжем, за Капчикова се разшумя покрай КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор. Нисичкият рапър пък няма против подобни пиар кампании. Да не забравяме, че и той се появи в публичното пространство първо с порно клипче, а след това се чу колко голям музикант бил.

Всичко вървяло по мед и масло, но Асето си намерила истинско гадже. За него ни докладваха, че се казва Иван и противно на очакванията не е чичко, а е някъде на около 32-годишна възраст. Собственик е на заведение в близост до София. Има намеци, че именно той е помогнал на любимата да стане “Мис Плеймейт”. И предишни години е имало спекулации, че титлата се купува.

Иван и Ася заживяват заедно. Тя си позволява дори да снима „Черешката на тортата” в дома на бизнесмена. Въпреки че на мястото се появява КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор. Отново за заблуда на зрителите, че всъщност двамата са много щастливи и делят един покрив. Всичко това дошло много на хлътналия бизнесмен, който преди седмица - две е теглил чертата и изгонил Ася.

Не е подходил обаче като повечето паралии и не си прибрал подаръците от Капчикова. Дори й е оставил „Мерцедес”-а, който й купил наскоро. Естествено, колата не е на нейно име, получава само правото да се движи с нея. Скъпият телефон също си остава в нейните ръце, както и безброй други “малки”, но скъпи подаръци – бижута, парфюми, козметика.

От немай къде, Ася е принудена отново да си изкарва парите с танци и след раздялата си с бизнесмена е отпрашила за Слънчев бряг, където ще заработва през лятото.

Междувременно тя и КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор обявиха, че вече не са заедно. Това им действие е провокирано от заплахата на вече бившия й, че ще се разприказва пред медиите и ще разкаже за долнопробната лъжа, която двамата спретнали в публичното пространство.

Последвайте канала на

Novini.bg
5580 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.18 | 19:23

1
ПЛАЩА СИ ЗА СЕКС СЪС СКЪПА ПРОСТИТУТКА.НЕ ЗНАМ ЗАЩО ГИ НАРИЧАТЕ ПЛЕЙМЕЙТКИ ????

Добави коментар

Водещи новини