Милионер заряза Ирен Онтева заради рускиня

  • 12 юли 2016 06:48

  • 7219
  • 0
Милионер заряза Ирен Онтева заради рускиня
©

Ирен Онтева е била зарязана от своя италиански милионер заради рускиня, съобщи HotArena.

Умберто Фабри, в компанията на когото родната моделка се показа само преди около 4 месеца, вече харчи парите си за блондинката Наташа.За аферата на Ирен с Умберто се разчу в средата на март. Двамата се запознаха в Монте Карло, където италианецът върти бизнес с луксозни коли. Самата Ирен открай време си пада по баровската дестинация, където се стичат златотърсачки от цял свят. Мургавият бизнесмен типично по италиански започнал да й сваля звезди от небето още от първата среща. Той я глезел като принцеса, засипвал я със скъпи подаръци и я развеждал по тузарски клубове.

Както бързо пламнала любовта му обаче, по същия скоропостижен начин и угаснала. В момента галантният италианец пръска парите си по нова изгора. Тя също е русокоса и красива, само че изглежда малко по-млада от Ирен, която крие годините си, но се знае, че са над 40.

Рускинята Наташа била и далеч по-кокетна и гальовна от българката, с което още повече запалила горещата италианска кръв на Умберто. По информация на столичен всекидневник Онтева не е прекарала кой знае колко време в ронене на сълзи по любимия си. Тя очевидно бързо му е намерила заместник, защото в момента се хвали, че е в 5-звезден хотел в Сен Тропе, а се знае, че едва ли плаща разходите си със своите лични доходи.

„Явно е намерила някой да я спонсорира, но още не се знае кой“, коментират в модните среди. Между другото след аферата си с Онтева Умберто се радва на нескрит интерес от страна и на друга родна моделка. Това е плеймейтката Светлана Василева, известна още като Гонзовица. За нея се знае, че в момента има връзка с милионера Христо Сираков, от когото Ирен има син. Говори се, че искрено вярвала, че отношенията им са сериозни. По някакъв начин обаче била установила контакт и с новия бивш на Онтева – Умберто, и не пропускала случай да му напомни за съществуването си.

Заради двете й паралелни увлечения по мъже на бившето момиче на „Сблъсък“ колежки на Светла вече подозират, че истинската причина да си пада по тях са не самите те, а Онтева. „Явно има някаква мания да й подражава“, смятат в бранша.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7219 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини