Джена не покани сестра си на сватбата

  • 07 юли 2016 09:04

  • 20229
  • 3
Джена не покани сестра си на сватбата
© Булфото

Родната сестра на фолк певицата Джена не беше поканена на сватбата й с Малкия Канар, пише "България днес".

Борислава, която беше дълги години близка с кака си и дори живееха под един покрив, не беше сред присъстващите на пищното тържество, което се проведе в баровския хотел Санкт Петербург в Пловдив. Броят на гостите надхвърляше 300 души, но място за сестрата на певицата не се намери. Причина една от най-близките роднини на Джена да не се появи в най-важния ден за изпълнителката е страхотният скандал, който двете си спретнаха преди време.

След като заживя с вече настоящия си съпруг Атанас Стоев-младши, чалгарката позорно изгони Борислава от дома им. Джена искала да остане на спокойствие с любимия си, а Боби само й пречела. На девойката й се наложи да потърси работа и жилище в чужбина, изхърлена от коравосърдечната си сестра.

И до днес двете не са си продумали и са в крайно обтегнати взаимоотношения. Сестрата на певицата споделила пред близки, че никога няма да прости на Джена, задето я е оставила на улицата. Певачката пък от своя страна ни най-малко не се вълнувала от чувствата на Борислава и не смятала за нужно да й се извини.

Последвайте канала на

Novini.bg
20229 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Лили

2016.08.18 | 17:01

3
кучка
Киро

2016.08.18 | 17:01

2
Страхотна новина на кой му дреме за тая и за клюките яи това новина ли е
фен на Джамбазки

2016.07.23 | 16:34

1
Какво ме занимавате с някаква чалгарска помиярка? Бахти смрадливия боклук пожелавам и на тази кучка все рязани карабини да лъска ....

Добави коментар

Водещи новини