Прецакаха Гери-Никол с яка интрига

  • 20 юни 2016 20:28

  • 35308
  • 6
Прецакаха Гери-Никол с яка интрига
©

Интриги, каквито и в "Пайнер" няма, си спретнаха най-актуалните ни поп певици.

Наградите на "БГ радио" в събота вечерта в Благоевград скараха жестоко звездите, а фаворитките си тръгнаха разплакани.Тийнсензацията Гери-Никол се оказа абсолютно прецакана. Макар да се смяташе за фаворитка за повечето статуетки, бившата любимка на Криско си тръгна с празни ръце. Най-желаните статуетки й се измъкнаха от под носа заради абсолютната дебютантка Михаела Маринова. 18-годишното момиче е новата любимка на продуценката Саня Армутлиева.

Тя спечели цели четири категории, което е истинско чудо за изпълнител, записал едва две песни от началото на кариерата си. Михаела изгря в предаването "Х фактор", откъдето тръгна и Гери-Никол. Макар и двете да се разминаха с първото място в предаването, войната между тях продължи извън телевизията.

"Гери-Никол е бясна. В нейните клипове и песни са вложени толкова пари, а накрая наградите обра момиче, което никой не познава", издават близки на певицата от Варна. Михаела грабна приза на песен на годината с изпълнението си на "Стъпка напред", за която музикалните критици далеч не са убедени, че е истински хит. Тя изпревари "Ела и си вземи" на Гери-Никол и Криско, която разби класациите. Михаела има цели три награди и всички в гилдията са убедени, че се ползва с протекциите на Саня Армутлиева, пише "България Днес".

"Това е нагласена история. Кой я знае тази Михаела. Сигурно бащата на Гери-Никол не е платил достатъчно и това е отмъщение", коментираха фенове на концерта в Благоевград.

Не по-малко скандална бе и категорията "БГ изпълнителка 2016".

За втора поредна година Михаела Филева прецака менторката си в „Х фактор“ Мария Илиева. Именно Илиева даде път на младата Михаела, но тя я задмина и в момента двете не се понасят. Друга голяма критика към церемонията е, че почти всички изпълнители пяха на плейбек.

"Приликата с чалга наградите става все по-очевидна", гневят се фенове.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
35308 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
(гост)

2016.12.19 | 15:56

6
"Гери-Никол е бясна. В нейните клипове и песни са вложени толкова пари" Ами не е важно колко пари са вложени, а какъв талант имаш, клиповете на Гери-Никол са безмислени дори и текстът не става за нищо

2016.12.19 | 15:51

5
,,Стъпка напред'' е доста по-качвствена песен от ела и се гъзи :)
-

2016.08.12 | 08:43

4
Сериозно ли има някой, който още не е разбрал, че Дриско, Пена- Милена и другите със загадъчни имена са новата чалга, понеже успяхме да накараме дори и безмозъчните да осъзнаят как чалгата скапва мозъчните клетки...
Емигрант

2016.08.12 | 08:43

3
Доста грешки има тук. Първо Михаела Маринова не е на 18 години, малко по-голяма е и не е от Варна а е от София! Не на последно място Тази Гери Никол е на слънчеви години зад Михаела като певица. Герито трябва да се пробва на друго място !
зоро

2016.08.12 | 08:42

2
За пръв път чувам за някаква Михаела Маринова, а и дават награда за дебют :D Кога ли е било нагласано нещо в родната ни татковина, няма такива работи тук, всичко е абсолютно честно винаги :D
Gosho

2016.06.22 | 01:49

1
Eeee taq rabota ne e kato drugata ti Geri,tq e po lesna,lqgash vdigas si krakata stiskas si zabite 10-15 minuti i pribiras parata :)

Добави коментар

Водещи новини