Светлана Василева: Изнудват ме за 10 000 лева

  • 17 юни 2016 11:43

  • 5927
  • 4
Светлана Василева: Изнудват ме за 10 000 лева
©

10 000 лева! Това е сумата, с която популярната моделка Светлана Василева е била изнудвана от непознат потребител във Фейсбук. За неприятната история разказа пред "България Днес" самата Василева, която е силно разтревожена от атаките, които се водят срещу нея.

"Преди няколко дни с мен се свърза човек, който започна да ми пише в личен чат изключително неразбрано. От думите му разбрах, че той има информация, че в големи български вестници и списания ще започне негативна кампания срещу мен и ще бъдат пускани лоши материали за мен", започна разказа си Светлана.

"Същият този човек ми обясни, че някакви хора - не знам какви, били готови да платят 10 000 лева, за да започне въпросната кампания. От съобщенията му усетих няколко намека, че очаква от мен същата сума, за да се намеси и да не позволи да се пишат лоши неща за мен. Разказа ми как се бил скарал дори с жена си, за да ме защити", каза още Василева.

Моделката признава, че подобни хора силно я плашат и се страхува, че могат да й сторят нещо лошо. "Няма как да знам какви са намеренията на хората. През годините съм станала много внимателна в преценката си за непознати и много трудно мога да се доверя", призна хубавицата.

Светлана е решила да не обръща повече внимание на човека, който я притеснява във Фейсбук, и напълно ще го игнорира. В първия момент наистина се зачудила дали е възможно някой да пожелае да започне подобна негативна кампания, но впоследствие осъзнала, че няма такива врагове.

Василева разкри, че всеки ден постоянно й пишат непознати хора, които искат да се запознаят с нея, канят я на вечери или отправят неприлични предложения.

"Преди време имах проблеми с един човек, който се представяше навсякъде за моето гадже. Наглостта му стигна дотам, че започна да се обажда на мои познати и да им казва повече да не ме търсят, защото съм обвързана с него. Принудих се да му се обадя и лично да му кажа да спре с тези изпълнения, защото разпространява лъжи, на които някои хора може да повярват. Стигна се дотам, че той дори ме нападна, че не съм истинската Светлана Василева, а се представям за нея. Той бил имал връзка със Светлана Василева, макар че никога не се бил виждал с нея. Просто нямах думи тогава", сподели приключенията си плеймейтката.

"Никак не ми е приятно да ми се случват такива неща. Имам чувството, че съм магнит, който привлича всякакви странни хора, искащи да ми привлекат вниманието", завърши емоционално Василева.

Последвайте канала на

Novini.bg
5927 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
...

2016.06.21 | 10:49

4
Четейки и приказките ...тя и Светлана не е сама
Gosho

2016.06.21 | 10:49

3
Vmesto pari puskas im dve nosti palna programa i si gotova :))
pavle delibashich

2016.06.21 | 10:49

1
ИСКАМ ДА ТЕ ЧУКАМ В ДУПЕТО БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ И ДА ТИ СЕ ИЗПРАЗНЯ В УСТАТА
max_payn

2016.06.21 | 10:49

2
Ами не си оставил координати

Добави коментар

Водещи новини