Криско се навил на Галена за 10 бона

  • 16 юни 2017 11:40

  • 63668
  • 6
Криско се навил на Галена за 10 бона
©

Галена се бръкна с 10 бона за песен от Криско. Певицата, която през последните месеци бълва хит след хит, не жали средства, за да задържи позициите си във фолк индустрията. Тя се обърна за съдействие към считания за цар на комерса рапър, който досега не е правил фолк парче.

Запознати разказват, че ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и искала да гръмне с тотален летен хит и да натрие носовете на всичките си колежки, особено на най-голямата си конкурентка – Преслава. За целта звъннала на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор. Габровецът по принцип не бил съгласен да се влива във фолка, но като чул каква сума му предлага смядовката, веднага преразгледал отношението си към лекия жанр, пише "Всеки ден".

Известно е, че 10 бона за песен певиците у нас броят единствено на румънския композитор Кости, който се е доказал като музикален гуру в бранша. Според запознати ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и искала да разчупи стереотипа, тъй като повечето й колежки залагат именно на румънеца. За сметка на това КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор до момента никога не е правил дует с чалгаджийка.

В светските среди се говори, че на Галя още не й било минало заради унижението на наградите на телевизия „Планета“, когато дадоха на Преслава приза за Певица на годината. Тя още не се била отказала от идеята си да напусне „Пайнер“ с гръм и трясък. Искала обаче, преди да го направи, да докаже, че никоя колежка не може да й бъде конкуренция.

„Искам всички в „Пайнер“ да разберат, че съм най-добрата и че мога да се оправям и без фирмата. Името ми е марка само за себе си, нямам нужда от чужд гръб, за да ми пази кариерата“, биела се в гърдите изпълнителката на „Чупката“.

По примера на Мария Илиева, която успя да вдигне кариерата си на крака с едно-единствено парче с КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и също се обърнала към рапъра. Тя била чувала, че е споделял, че няма да откаже да прави чалга, стига да му предложат „5-цифрена сума“. ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и веднага споменала най-ниската 5-цифрена – 10 000. А Кристиян Талев не се пазарил и приел.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
63668 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Kurvi varnete mi parite

2016.10.31 | 19:01

6
Da q minat nqkolko chichkovci s pari i si e izbila investiciqta selqnkata
Гост

2016.08.16 | 01:46

5
И аз съм се навил за 100 лв за час !

2016.06.19 | 06:14

4
ама тя да ти плаща, нали?

2016.06.17 | 20:53

3
па може и за 5 000 и 5 нощи по 1 час здрав животински .екс
Стефанов Са Са

2016.06.17 | 19:24

2
Изкуствено създадени конфликти и съревнования. Макар и злобата завистта страхът от добрите и талантливите да е в кръвта на всеки българин поради скапаното образование което кара децата още от малки да се съревновават и мразят едни други. Лелките наречени учителки също са в този капан като се състезават за най-успешен клас. Накрая ти остава нищо друго освен да надуеш чалгата.
Gosho

2016.06.17 | 10:59

1
İ za tsqla nost palna programa dolu-gore tolkova vzima Kurvickata

Добави коментар

Водещи новини