Юлия Юревич изтърва петролен бос

  • 29 ноември 2011 10:05

  • 3163
  • 0
Юлия Юревич изтърва петролен бос
© Интернет

Мис България 2007 Юлия Юревич отново се размина с любовта. Въпреки че козлудуйската красавица не обича да показва гаджетата с, не крие, когато има мъж в живота й.

В последно време обаче има затишие на любовния фронт. „Пак съм сама, но не се оплаквам. Не ми се занимава с мъже, отдала съм се на учене и работа“, споделя пред блясък блондинката.

След ревю, в което участвала , Юлия се запознала с мъж на име Дани, който й се сторил много интересен. Разбира се той не бил случайно момче, защото се оказало , че семейството му върти петролен бизнес.

Юлия и Дани се харесали от пръв поглед, , особено след като поговорили и още на следващия ден се чули и започнали да излизат. Впоследствие обаче, след около месец, се оказало, че нещата не са толкова розови и най – вероятно не биха могли да имат пълноценна връзка, защото не си пасвали като характери.

„Харесахме се, излизахме, но след като се опознахме, разбрахме, че нещата няма да се получат“, откровено обясни Мис България 2007 за отношенията си с Дани. „С Юлия си останахме само приятели. Не се е случило нищо“, коментира и въпросния мъж.

В момента красавицата не си търси нов любим. Въпреки че няма конкретни изисквания, които трябва да притежава човекът до нея, е сигурна за едно – не трябва да бъде много по – възрастен. Блондинката призна, че обича да общува с хора на нейните години, защото имат повече сходни интереси.

Последвайте канала на

3163 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини