Александра от Х фактор: Няма да развеждам Мага

  • 24 ноември 2011 21:15

  • 6054
  • 0
Александра от Х фактор: Няма да развеждам Мага
© Интернет

Гласовитата пловдивчанка Александра отрече слуховете, че е интимна с ментора си Мага и обясни, че върти любов с един от участниците. "С Мага сме само приятели, той е моногамен и си има сериозна връзка", обясни Сани.

Всички вкупом започнаха да гадаят кой е нейният избраник от шоуто. Тутакси плъзна слухът, че красавицата се е влюбила в атрактивния Мартин, който бе сред първите отпаднали от риалитито. Истината обаче лъсна на един от последните лайфове, когато Поли обясни, че има любов между различните категории, но отказа да обяви имената на щастливците.

Скоро обаче името на новата любов на Сани бе разкрито - това е 22-годишният Недислав от групата "Войс ъф бойс". Разликата между влюбените е цели осем години, но това никак не пречи на пламенните им чувства. Недислав е тотално омагьосан от гласовитата певица, която е завършен артист, а освен това има и богат житейски опит.

Недислав е бивш модел и бивш студент по драматичен театър в Нов български университет, а в момента се е отдал на професионални танци и музика. След края на "Х фактор" той спокойно може да образува дует с Александра и да замине за чужбина, където досега тя е пяла.

Последвайте канала на

6054 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини