Стотици полазиха Харизанова заради рака менте

  • 28 март 2016 21:36

  • 7470
  • 4
Стотици полазиха Харизанова заради рака менте
©

Над 700 молби за помощ и координати на хомеопата, спасил живота й, получи Венета Харизанова във Фейсбук, след като изповяда здравословните си неволи в тв ефир. Хора, чиито близки страдат от сходна алергия и в отчаянието си са стигнали до посещения при шамани, искат от топмодела съвет и подкрепа, пише „Монитор”.

Ударен е броят и на комплиментите за силата на духа, която хубавицата е показала за повече от година битка с неустановената болест.

Драмата започнала след рекламна фотосесия в Дубай, преди която Харизанова хапнала морски дарове. На сутринта се събудила от недостиг на въздух, едното й око било затворено, а устните й се подули до размера на главата й. Прибрала се по спешност в България и лежала два месеца на системи. Минала през куп изследвания и след като колабирала многократно заминала при топ алерголог във Виена, който й съобщил най-лошото – че има левкоцитна левкемия и й остават само няколко месеца.

Новината й е поднесена навръх Великден, а малко по-късно Венета хваща самолета за Австрия само за да научи, че диагнозата е сбъркана. „Каза ми: „Момиче, ще живееш, симптомите ти са сходни с тези на болните от левкемия, извинявам се.” Опростиха ми сметка от 3800 евро заради тази грешка”, споделя Венета. Тя не смята да съди болницата, защото докторът показал искрено разкаяние. „Лекарят не е бог, не искаме всичко, но друг разполага”, обясни на последователите си в социалната мрежа Венета. Тя е категорична, че в България има уникални специалисти, но диагностиците са в дефицит. У нас я държали един месец на вода, друг само на ориз, бомбардирали я с урбазон и ДНК тестове, само единият от които струвал 1800 лв.

Светлината в края на тунела се появила, когато нейна позната я завела насила при хомеопат. Човекът й изписал лекарства на цена от около 5 лв., които моментално я накарали да се чувства по-добре. Харизанова не казва името му, но вече е ясно, че той няма свободни часове до ноември.

Последвайте канала на

Novini.bg
7470 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
makavei

2016.04.07 | 06:27

4
парцалена кукла,,,,,,,,,,,,,
makavei

2016.04.07 | 06:27

3
такива морни красавици............................
Доктор

2016.04.07 | 06:26

2
Каква е тая , че ни занимавате поставен с нея? Курви колкото искаш! Да не би да работи някъде 8 часа на трудов договор та извади тия хилядарки ?
Раджпутана

2016.04.07 | 06:26

1
Да лапа афганските пишюлини в палатките пред НДК,че си я умие мордата у шадравано с топките.

Добави коментар

Водещи новини