Галена развъртя целулит в Канада (снимки)

  • 28 март 2016 13:07

  • 20907
  • 5
Галена развъртя целулит в Канада (снимки)
© Булфото

Българи от Канада изпращат покъртителни снимки от участие на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и в тамошна кръчма. На уникалните снимки се вижда зверски целулит по краката й.

"Такова чудо досега не бяхме виждали", разказват те, съобщава HotArena. На кадрите ясно се вижда, че краката на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и са зверски поразени от бича за всяка втора жена - целулита. Тук дори не става въпрос за обичайната "портокалова кожа", а за нещо по-страшно. Сякаш кожата по краката й е била изгорена и белезите не са заличени.

Иначе ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и е маниачка на корекциите по лицето. Но това не е достатъчно. Освен двете ринопластики, изпълнителката на „Много ми отиваш“ е лягала под ножа и заради силиконовия си бюст, което е нормално за нейния бранш. По-странна е обаче операцията на ушите, която си направи преди няколко години. Останалите корекции, които певицата е правила по себе си, са по-скоро рутинни. Лифтингът и липосукцията бяха наложителни, след като фолк дивата отслабна драстично по примера на колежката си Преслава. Наскоро дори се забеляза, че задните й части са придобили неестествен вид, който по-скоро може да се постигне с импланти, отколкото със спорт.

Последвайте канала на

Novini.bg
20907 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
миша

2016.04.03 | 02:06

5
харесва ми още от клипа във ваната.

2016.04.03 | 02:06

4
Екстра е,ще го бара!
отклонение

2016.04.03 | 02:06

3
Когато новините се пълнят с такива простотии, значи някой някъде краде здраво, но за това не е интересно на читателите.
Лили Иванова

2016.04.01 | 23:11

2
И осмардя квартала на лайна и миризлива путка сиренясала
Важно!

2016.03.29 | 21:57

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини