Актьори скочиха срещу Галин и чалгата

  • 21 март 2016 10:11

  • 5554
  • 5
Актьори скочиха срещу Галин и чалгата
© Булфото

Шок разтресе театралните среди. Не актьор, а фолкпевец заменя Стефан Попов в комедията „Изневери в повече“. Той ще си партнира с красивата Ернестина Шинова, пише big5.bg

Актьорът, който излетя от хитовата комедия от Артур Нюфийлд, е в шок от случилото се. Ето какво написа той във Facebook:

„Радостта от дебюта ми в ,,Изневери в повече" отмина моментално, когато без да съм уведомен - разбрах от предаването ,,Папараци" (да,това се случва в България, 2016-та), че като заместник на главния актьор (какъвто бях аз) вече има нов човек на мое място - Галин. Аз това си го пиша в CV-то - не съм чул за друг актьор при първата му роля извън DramaTheatre НАТФИЗ да е бил заменен от чалга звезда. Какво излиза? Учиш 4 години висше, 4 години труд, пот, нерви, борба... накрая идва ,,Галин - Парата ако хвана" и поема ролята ти. Разбира се, защото е по-талантлив и по-подготвен, по-ерудиран и по-мислещ! Не за друго... Мм - НАТФИЗ? САБ? Министър на културата? Ехо? . #чалгавтеатъра #театървчалгата . Сърби ме да ударя и един #емигрирай, но тази #българия2016 още повече ме амбицира да остана. Защото #българия2016 удари дъното“.

Певецът Богдан Томов подкрепи младия актьор, като публикува статуса му на личния си профил във фейсбук, и написа: „Евала, ашкоолсун!“. Поетът Добромир Банев също бе възмутен от случилото се и допълни: „Докъде се докарахме, тури му пепел!“. Десетки общественици подкрепиха думите на Стефан Попов.

„Със сигурност Галин е Ал Пачино, Виторио Гасман, и на този екип от актьори е по-необходим от слънцето и въздуха“, заключава с типичното си чувство за хумор Богдан Томов.

Последвайте канала на

Novini.bg
5554 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
a

2017.11.01 | 12:17

5
ne obicham chalgata ,no neka momcheto opita , a ot 20 godini i poveche niama aktiori ima smeshnici i vruzkari
до Актьора Попов

2017.11.01 | 12:16

4
Явно не си образован, щом пишеш България с малка буква! Явно не можеш и да мислиш. Важна е парата, важен е рейтингът! Не с Галин, ами с кактус ще те сменят, ако продава повече! Галин е чалгар, но не повече от Атанас Колев, Криско, Мара Илиева, Дивна, Михаела Филева или Гери-Никол! Защо не вдига шум когато Яна Маринова влезе в театъра без образование, напред със силиконовите цици! А големмиоте театрали, които водят тото-жокерите и различните хазартни предавания! Пристрастен ТЪПАНАР!
Пламен

2016.03.23 | 23:41

1
А може с цел да я е написал с малка буква...не мислиш ли?
он

2016.03.25 | 10:09

3
Нека културата за кучета и чалгарииииии бъде забранена.За кучета по-може.
guest

2016.03.25 | 08:51

2
Много гадничко, аз никак не ги обичам малоумните чалгаджии, прав си е човекът да се ядосва... Специално с този хубавец съм гледала 1-2 интервюта, ей така от любопитство и се убедих, че гореупоменатото мое мнение изобщо не е породено от предубежденя. Прости са си и имат 15 думички в речниковия си запас и ми се дра*фа просто...

Добави коментар

Водещи новини