Изритаха Алисия от Евровизия

  • 21 ноември 2011 11:58

  • 4794
  • 4
Изритаха Алисия от Евровизия
©

Желаещите да пратят АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия на финал за българската песен на „Евровизия” могат да преориентират симпатиите си към друг кандидат за слава.

Топизпълнителката на „Ара мюзик” се отказа от конкурса часове преди крайния срок за предаване на парчетата в БНТ1.

Причината – месец по-рано песента й изтече в интернет с работно заглавие Love Me, Baby, а регламентът изисква пълна ефирна анонимност от мелодията претендент.

От „Сан Стефано” 29 я посъветвали да предложи друга композиция, но карамеленото момиче не могло да реагира в инфарктно кратките срокове за запис. „Не го преживявам особено драматично. Догодина ще опитам пак”, сподели вечната футболна съпруга и добави, че неин фаворит за вокален посланик на България в Азербайджан е Деси Слава, пише "Монитор".

„Подкрепям я на 100%, защото е достоен изпълнител, с прекрасен глас, който не признава стилови ограничения и с лекота ще омагьоса Европа.”

Половинката на вратаря Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален смята форума за престижен въпреки скандалите, които съпровождат последните му издания на местно ниво: „Така светът ще разбере, че и малка страна като нашата произвежда качествена музика.“

Сингълът, с който щеше да бори конкуренти като Цецо Елвиса и Тодор Гаджалов от „Гласът на България”, е етнотупалка със забежки към арендбито. Английската му лирика е дело на Рой Хил, сина на именитата преводачка Мариана Хил.

Последвайте канала на

Novini.bg
4794 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
pesho

2011.12.03 | 20:25

4
не останали доволни от кавалите и ебането и я изтрирали
muthafuka

2011.12.03 | 20:25

3
ми като е тъпа мърдЪ как няма да я наебат и да я изритат
maria

2011.11.23 | 01:19

2
eee,tupanari!ne moje tolkova burzo da se zapishe druga pesen i da e v ton s vashite svruhestestveni iziskvania!
1

2011.11.22 | 08:35

1
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на Футболната игра , влез и закупи своят любим футболен екип 2011/2012 !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини