Фики тръгна на прихиатър, тъпче се с антидепресанти

  • 29 февруари 2016 19:22

  • 4534
  • 6
Фики тръгна на прихиатър, тъпче се с антидепресанти
© Булфото(архив)

Фики тръгна на психиатър заради наградите на телевизия „Планета“, пише HotArena. Малкият Стораро не можел да мигне от напрежение как ще бъде оценен от феновете си и дори се наложило да прибегне до специализирана помощ и медикаменти.

Близки до изпълнителя разказват, че стресът е успял да го повали и на няколко пъти дори го докарал до нервни кризи. Изпълнителят не можел да се овладее – най-малкото нещо го разстройвало и го карало да избухва в крясъци, пише "Всеки ден.

Друг път пък се затварял в себе си, не отговарял на телефонни позвънявания и нямал желание да се вижда с никого. Мисълта за предстоящото топ събитие в „Пайнер“ не му давала мира. Фики дори започнал да провежда анкети сред чалга феновете, за да разбере кой според тях заслужава да грабне наградата „Певец на годината“.

„Тотално се побърка – само за награждаването мисли и говори. Все едно е друг човек“, притеснявали се приятелите на звездата. Бащата му Тони Стораро бил изключително притеснен за психичното здраве на сина си и опитал какво ли не, за да му помогне и да му вдъхне кураж. Нищо обаче не подействало. Фики се сривал психически ден след ден. Не можел да се храни нормално и не успявал да спи повече от 2-3 часа в денонощието.

Накрая чалга ветеранът решил да прибегне до услугите на специалист, за да измъкне момчето от кризата. Психиатър изписал антидепресанти и сънотворни на Фики и състоянието му бавно започнало да се подобрява.

„Веднъж да минат тия награди и да се свършва, че ми замина детето!“, вайкал се пред приятели Тони Стораро.

„Напрежението е много голямо и все повече нараства. Има вълнение, има емоция. Определено имам очаквания да получа награда и се надявам хората и този път да ме подкрепят и да дадат своята реална преценка“, разкри самият Фики, който стана Певец на годината на предишното раздаване на наградите. Иска обаче и сега да вземе голямото отличие. „Аз силно се надявам и се моля за това“, сподели Стораро-младши.

Последвайте канала на

Novini.bg
4534 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.06.06 | 09:52

6
BOLI ME KURA ZA MANGALA
gost

2016.06.06 | 09:52

5
samo za mangali i riazani karabini pi6ete
Valko

2016.06.06 | 09:52

3
Страх ме е много да не вземе да се насере Фикито от вълнение !
Новина

2016.06.06 | 09:52

4
Късно - вече стана тя, каквато стана - новия хит на Фикито щял да се казва: Целият съм аз в кафяво..........

2016.06.06 | 09:52

2
Как е отишъл до там като няма крака ?

2016.03.04 | 10:57

1
Al4no dupe.

Добави коментар

Водещи новини