Маргарита Михнева: Колата на Нора Нова е боклук!

  • 18 ноември 2011 14:33

  • 4606
  • 0
Маргарита Михнева: Колата на Нора Нова е боклук!
© Интернет
Тази кола е на повече от 20 години.
 
Пет - шест години тя стоеше като боклук в градинката. Направих й няколко пъти забележка да я предаде за вторични суровини, но това изглежда се оказа скъпо за Нора Нова.

Това заяви пред БЛИЦ журналистката Маргарита Михнева по повод сутрешния й скандал с певицата Нора Нова, която е нейна съседка. Естрадната изпълнителка от соцминалото подари старото си возило на дома за сираци “Малката къща” в столичния квартал “Княжево”. Това стана на живо в ефира на предаването “На кафе” по Нова телевизия. Докато течеше дарението, между Михнева и Нора избухна махленски скандал пред кооперацията им в центъра на София.

“Това не е подарък и благотворителност, а едни риск, който тя иска да прехвърли на дома за сираци. Ако утре стане нещо с тази кола кой ще отговаря? Нова телевизия или ще отговоря солидарно с нея?, попита още Михнева. Според нея обяснението на медията, че старият автомобил е минал технически преглед е несъстоятелен. “Ами то и старите 40-годишни вагони, които Валентин Моллов внесе от Швейцария са минали технически преглед, ама вижте с какви инциденти станаха с тях?, каза още журналистката.

Последвайте канала на

4606 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини