Скандал между Нора Нова и Маргарита Михнева

  • 18 ноември 2011 10:12

  • 4224
  • 0
Скандал между Нора Нова и Маргарита Михнева
© Интернет
Невиждан скандал спретнаха в ефира на Нова телевизия певицата Нора Нова и журналистката Маргарита Михнева.

Поводът на махленските крясъци между двете е общинско място пред кооперацията в която живеят. Там Нора Нова държала своя автомобил. Михнева обаче не била съгласна с това и често викала полиция. Имотът е публична общинска собственост, става ясно от документ, издаден от главния архитект на София Петър Диков.

На моменти спорът между двете съседки излезе извън контрол, тъй като и Михнева и Нора Нова си отправиха взаимни обвинения. “Да, госпожо клюкарке, там стоеше колата ми! Виж се ти в чие жилище живееш”, обърна се певицата към скандалната журналистка. Михнева пък й кресна, че дължи огромна сума на “Топлофикация”, тъй като от години не си е плащала парното. Над 5 000 лева дължи певицата Ахинора Куманова, каза тя. И допълни:” "Градинката е публична общинска собственост. Никой няма право да използва градинката за лична собственост”.

Според Михнева, автомобилът на съседката й стояла с години на общинския терен, който би трябвало да се ползва от всички съкооператори.  Тя се присмя на намерението й да дари автомобила на дома “Малката къща” в столичния квартал “Княжево”. Колата била на 22 години и имало опасност да причини катастрофи на пътя. “Аз съм си купила този апартамент, а ти си го откраднала!”, отвърна й гневно разтрепераната певица.

Проверка на Нова телевизия обаче установила, че колата е изправна технически и няма проблем да бъде дарена на дома. “Тя няма право да ме нарича лъжкиня. Абе махни се бе госпожо, махне се! Това е моя собственост. Моята хигиена на общуване е друга. Аз такива махленски разпри по улици и тротоари не обичам”, крещеше Нора Нова на Михнева.

Последвайте канала на

4224 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини