Благо глези Есмер на Френските Алпи (снимки)

  • 14 януари 2016 06:55

  • 4683
  • 2
Благо глези Есмер на Френските Алпи (снимки)
©

Футболистът Благой Георгиев и съпругата му Есмер Омерова изневериха на любимата си дестинация Дубай с Куршевел, най-тузарската дестинация във френските Алпи. Зимният курорт държи първенството по космически цени и традиционно събира елита на световния шоубизнес, но най-много си почиват там руснаците, пише в. "Монитор".

Нападателят на „Рубин” (Казан) и шампионката по аржентинско танго разпускат с каране на сноуборд, пищни вечери, в които руската водка е заменена с греяно вино, и шопинг (в селището свои бутици имат дизайнери като Луи Вютон и Картие).

Според близки на двойката идеята да помързелуват в Куршевел е на Есмер, тъй като бившият национал е традиционалист по отношение на почивките си и рядко сменя посоката. Курортът всъщност гради славата си на пет села - Куршавел 1550, 1650, 1850, Льо паз и Сейнт Бон. Благо и Есмер са в Куршавел 1850 - най-високо разположеното село, а също така и най-скъпото. Райското кътче е известно като мека на богатите, които се спускат по общо 120 писти, с обща дължина 600 км. Тук си почиват актьори, музиканти, богати бизнесмени, които кацат с частните си самолети на малкото летище в района. Нощувките започват от 550 евро на човек, бутилка класно вино не пада под 200 евро.

Завчера Джизъса и Есмер заснеха поредното си захаросано селфи в тузарския ресторант La Mangeorie, който след 21 ч се превръща в нощен клуб, а обвитите в сатен и кристал маси - в дансинг. Шот текила в заведението, където хостесите и сервитьорките са избирани като с конкурс за модели на Victoria's Secret, е 50 евро.

По Коледа Джизъса и музата му бяха на Малдивите, като се говореше че тогава Есмер е почерпила с почивката. Това била част от подаръка на танцьорката за рождения ден на футболиста, който на 21 декември навърши 34 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
4683 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.18 | 12:12

2
браво Благо
ВИЖДА СЕ

2016.01.15 | 15:04

1
ТЕЗИ МИГРАНТИ МНОГО БОГАТИ ,БЕ !!!

Добави коментар

Водещи новини