Божинов падна в мрежите на сръбска психоложка

  • 25 декември 2015 19:38

  • 8348
  • 2
Божинов падна в мрежите на сръбска психоложка
© Булфото (архив)

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб е хлътнал здраво по психоложката на отбора „Партизан“ Белград – Миряна Берония, пише HotArena.

Русата психоложка наскоро била наета с цел да повдигне духа на ритнитопковците. Миряна явно е приела задачата си присърце и повдигала не само настроението, а и мераците на спортистите. Всяка седмица Берония провеждала индивидуални сеанси с всеки от футболистите. По време на срещите психоложката била облечена като за друг тип сеанси – с платена любов.

Валери, понеже е със слаб ангел, лапнал плувката още на първата си среща с Миряна. Тя пък знаела как да си изпроси вниманието и било трудно при разговор с нея да я гледат в очите, а не в бедрата или деколтето.

Психоложката без проблем успявала да предразположи Валери да си изпее и майчиното мляко и вече познава личния му живот в подробности. Личните терзания на футболиста оказвали влияние на представянето му на терена, което и без това никога не е било на особено високо ниво.

Божинов най го боляло заради отношението към него на родната футболна общност. Той бил постоянен обект на подигравки и критики относно колебливата му кариера. Наричали го „Божинката“ и всички негови снимки в спортните сайтове били залети с негативни коментари.

Последният удар, който бил нанесен на самочувствието му бил фактът, че въобще не влиза в сметките на националния селекционер Ивайло Петев. Това довело до нови подигравки. Футболните фенове коментират, че куцо, кьораво и сакато е влязло в тима, но Божинката и там не е намерил място, което говори достатъчно за уменията му.

Откакто започнал да ходи на сеанси при Миряна обаче, Валери започнал да гледа по-лековато на падовете в кариерата си. Въпреки че на Божинов много му харесвало да е в нейната компания и да се свалят, той не смеел да предприеме по-сериозни стъпки, за да не си навлече гнева на отбора.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8348 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.26 | 12:34

2
На некадърен келеш и сто психоложки няма да помогнат!
асен

2015.12.29 | 05:24

1
разревал се е пред нея

Добави коментар

Водещи новини