Николета правила черна магия на Алисия

  • 10 ноември 2015 09:53

  • 5116
  • 1
Николета правила черна магия на Алисия
© Булфото

Омразата на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През към фолк певицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е толкова голяма, че плеймейтката се е опитала да й направи черна магия. Целта била да я раздели с вратаря Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален, пише "България днес".

Случката се разиграла малко след като силиконката се скарала с най-добрия си приятел АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Причината за скандала между тях е, че кралят на фолка се снимал как целува първата жена на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб по време на нейно участие. Щом фотото стигнало до очите на Ни Ло, тя спряла дори да вдига телефона на приятеля си. Телевизионерката се почувствала предадена от най-близкия си човек. Лозанова така и не преглътнала, че аверчето й я е засрамил пред цяла България, целувайки най-омразната й жена.

Ние бяхме като брат и сестра. Тя беше част от мен. Никой не може да замести Николета в живота ми, но всичко между нас приключи, изповяда чалгарят. Изпълнителят загатна, че водещата е тотално обсебена от АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Причината за жестоката омраза не е Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, а Ники Михайлов. Лозанова така и не успяла да преглътне, че след като й открадна мъжа, Ася се залюби с нейното първо гадже Ники. Двамата вече дори живеят заедно. Доказателство за това е, че последният клип на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е сниман в чисто новия апартамент на сина на Боби Михайлов.

Николета направи няколко опита да ги раздели. Така и не успя. След като и АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. стана първи приятел с АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, тя превъртя. Проучваше врачки, които да й направят магия. Искаше да отмъсти на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., издават близки на плеймейтката.

Самата Николета се държи презрително спрямо бившия си приятел и вечната си врагиня. Тя е вечната втора. И в живота на Ники Михайлов, и в живота на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., написа силиконката във фейсбук профила си.

Последвайте канала на

Novini.bg
5116 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
галя

2016.01.26 | 16:08

1
тя и на венета райкова е правила магия

Добави коментар

Водещи новини