Поли Генова: Не съм правила секс с негър!

  • 08 ноември 2011 09:20

  • 419
  • 4
Поли Генова: Не съм правила секс с негър!
©

Съдийката в музикалното предаване X Factor Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от горко съжалява за голямата си уста. Менторката на отбора на групите в шоуто не може да си прости, че сама разказа на медиите своята пикантна интимна история с певеца от британската банда “Блу” Саймън, пише “Всеки ден”.

“Тъмнокожият левент и Поли се запознаха по време на тазгодишната “Евровизия” и бързо се ориентираха към креватни изпълнения”, твърди изданието. В началото на лятото певицата дори сподели публично, че двамата ще се срещат отново в Лондон. Тогава тя спести подробности за по-интимните си изживявания, но обясни как свалила колегата си по време на малкия финал в Амстердам.

“Не е вярно, че съм любовница на Саймън. Никога не сме правили секс”, опита се тези дни да тушира слуха, който сама подхрани преди време Генова. Според “Всеки ден” тя просто искала да накара всички да спрат да й напомнят за младежката й проява. Поли била много разстроена, че с подобно реноме хората вече няма да гледат сериозно на нея.

Последвайте канала на

Novini.bg
419 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Kat Kitanova

2013.03.24 | 15:29

4
E hubava rabota. Znachi ako si spal s chernokoj, ti pada renometo?? Imate oshte mnooogo 'korichki' da iadete dokato se opravite, hora. Sramota!!!

2013.03.24 | 15:29

3
Освен това се опасявала, че хората нямало да гледат сериозно на нея ??? Че някой приема ли я на сериозно ? И какво сериозно има в това да се хвалиш по интервюта, че си праснал световна звезда, а после да го отричаш ? Тва лапе от къде се взе изобщо, та за три месеца слава вече е голям музикален капацитет ?
mi6ito

2011.12.03 | 20:29

2
SPRETE TAKA DA OBIJDATE POLI GENOVA

2011.11.18 | 18:36

1
I MNOGO SI OPUSNALA DA ZNAI6 ! XOXOXOX !KVO ME VALNUVA TVA? I AZ NE SAM SPAL S ALBINOSKA , NO NE SE VAIKAM !!!!

Добави коментар

Водещи новини