Николета не дава развод на Валери

  • 05 ноември 2015 09:07

  • 6149
  • 2
Николета не дава развод на Валери
©

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб все още се водят женени и причината за това е, че плеймейтката не дава развод на футболиста на сръбския „Партизан", пише в. „Всеки ден".

Раздялата на най-одумваната светска двойка в България се случи през февруари месец, но водещата на „Папараци" по Би Ти Ви отказва да подпише документите за официалния развод. От най-близкото обкръжение на Николета издадоха, че тя се е заинатила и е готова официално да се води разведена жена, само ако някой достоен кандидат й предложи брак и реши да мине под венчилото с него. В момента Лозанова е в търсене на нов жених, но всички й се струват недостойни за нея. Отделно брюнетката все още страда за Филип Плейн, който успя да прелъсти, да оплете в мрежите си и да преспи с него.

Николета била съгласна на развод и ако получи половината от парите и имотите на Божинов. Брюнетката поскала и поне 5000 лева месечна издръжка за дъщеря им Никол, както и футболистът да прехвърли на нейно име апартамента, в който живеят в момента в квартал „Витоша" с малката й наследничка. Имотът е над 180 квадрата и заедно с обзавеждането струва над 600 000 лева.

„Валери е наивен, но не е глупав и не е луд, че да й прехвърли имот за толкова пари. По-бившата му половинка Алисия също ламтеше за солидна месечна издръжка, 2 пъти годишно за екскурзия до Дубай и влог на името за малкия Валерко за стотици хиляди евро, но остана с пръст в уста", коментират приятели на нападателя.

Божинов има неопровержими доказателства за изневерите на благоверната си и именно заради това той бил готов на всичко, за да не й позволява да му „изпразни джоба". Футболистът всеки месец превеждал на плеймейтката солидна сума за общото им дете и ги оставил да живеят в апартамента, но той продължавал да се води на името и на двамата.

При Алисия случаят е идентичен. 29-годишният футболист й дава по няколко бона, за да отглежда малкия Валерко, и тя необезпокоявано се шири в апартамента му в квартал „Изток", но по нотариален акт имотът се води на Валери и Ася, както е истинското й име.

Последвайте канала на

Novini.bg
6149 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ФАКТ

2015.12.01 | 21:16

2
Да си стегне сливата ,и да ходи да заработва !!!

2015.12.01 | 21:16

1
Тъпа крава!Държавата развежда служебно при фактическа раздяла и независими свидетели.

Добави коментар

Водещи новини