Алфредо Торес хлътна по Елен Колева

  • 16 септември 2015 18:46

  • 6745
  • 2
Алфредо Торес хлътна по Елен Колева
© Фейсбук

47-годишният Алфредо Торес, познат на българските зрители като жури на танцувалното шоу "Денсинг старс", хвърлил око на Елен Колева именно когато апетитната красавица бе част от формата, издават хора от екипа, пише в. "България днес".

Колева бе сред фаворитите в третия сезон на предаването и кръшната й фигура моментално е привлякла вниманието на Алфредо.

Кубинският хореограф по никакъв начин не се опитва да скрие силните симпатии, които има към Елен. В социалната мрежа Торес коментира снимки на Колева, без да се тревожи, че всеки може да усети афинитета му към знойната актриса. Елен пък, от своя страна, без свян отговаря на свалките и по всичко личи, че флиртът с по-възрастния от нея чужденец приятно гали егото й.

Съвсем наскоро стана ясно, че Алфредо има проблеми с българската си съпруга Гена, която го дари с четири момиченца. Клюките гласят, че двамата дори са пред развод и вече не живеят заедно, но инструкторът по танци категорично отказва да говори за личния си живот. Освен наследниците от Гена Торес има още две деца от предишна връзка и дори вече е дядо.
Последната тръпка на палавия 47-годишен танцьор е Елен, която още ближе рани, след като с гръм и трясък сложи край на отношенията си с майонезения бос Александър Найденов.

Последвайте канала на

Novini.bg
6745 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хесус

2015.09.20 | 15:51

2
Ти си доу'на кифла...

2015.09.20 | 15:51

1
Toй по коя ли не е хлътнал, а нея пък кой ли не я е ....?

Добави коментар

Водещи новини