Преслава влиза във "ВИП Брадър" срещу 30 000 лева!

  • 20 август 2015 16:19

  • 5744
  • 5
Преслава влиза във "ВИП Брадър" срещу 30 000 лева!
©

Чалга звездата Преслава ще бъде един от съквартирантите в къщата на „ВИП Брадър”, пише hotarena. Информацията бе потвърдена от три независими един от друг източника - и от Нова телевизия, и от продуцентите, и от фолк бранша.

Певицата от Добрич, която в последните месеци доби скандална популярност покрай мелетета с бившия си приятел Георги Станоев-Малката Бирма, ще трябва да раздели припечеления хонорар със своя продуцент Митко Димитров-Пайнера, съобщи „Уикенд“.

След поредния скандал между Преслава и Бирмата, в който той преби нейния шофьор на паркинг в Слънчев бряг, Тупарев мигом реагирал и се свързали с певицата, която от звезда с безупречен имидж се превърна в редови клиент на РПУ-тата и полицейските сводки. Тя изненадващо казала „да”.

Тъй като от участието на Преслава във „ВИП Брадър” ще се наложи разместване в програмата с участията й, която е планирана за месеци напред, Митко Пайнера успял да договори финансови условия, от които освен певицата му, да се облажи подобаващо и той.

По принцип по договор всякакъв род заплатени изяви на изпълнителката извън ангажиментите й за фирмата, подлежат на отчисления за нейния продуцент, разясняват осведомени. В което има желязна логика, тъй като по време на престоя на звездата му в Къщата, Пайнера ще търпи загуби от нереализираните й участия.

Съгласно договорката между Тупарев, Преслава и продуцента й, за двуседмичен престой сред ВИП-овете в Нови Хан, тя ще получи хонорар от 30 000 лв. - толкова, който трябва да заработи за 5 нейни участия, планирани за същия период. Ако не бъде изгонена за тези 2 седмици, всяка следваща ще й бъде таксувана по 15 хиляди лева.



„Преслава е много хитра! Тя много добре знае, че това ще увеличи невероятно много интереса към нея точно преди зимата, когато започват корпоративните партита. На практика ще вземе малък хонорар от шоуто, но после ще жъне луди пари от участия през ноември и декември”, одумват я в чалга бранша.

Последвайте канала на

Novini.bg
5744 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
КОНДОМ

2016.09.21 | 11:05

5
кой ще поеме разходите за белото?
САМО ПЕДАЛА воленуглу БОКЛУКА ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА

2015.08.23 | 20:47

4
КУРВА СЕЛСКА ПРЪЧКА

2015.08.23 | 20:47

3
Не пращайте smsi на това долно предаване биг брадър докато ги храните ще ги има! Поне нещо полезно да научите от тях... има ли?

2015.08.23 | 20:47

2
ами вече в залеза на своята кариера се чуди къде да се намърда .....поне да се оттегли с достойнство ....

2015.08.23 | 20:47

1
Какво прави НАП? Как може кифла с по-малко IQ от лопата да взима луди пари? Само някои хора ли плащат данъци?

Добави коментар

Водещи новини