Николета натискала Ники да зареже Алисия

  • 14 юли 2015 10:27

  • 7974
  • 7
Николета натискала Ники да зареже Алисия
©

Независимо колко време минава, откакто Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален бяха гаджета, двамата сякаш така и не успяват да прекъснат напълно контакт, пише сп. "Блясък".

Тайни срещи, любовни съобщения, драматични разговори по телефона, и какво ли още не помни историята на отношенията им от последните години.

Близък до семейството на Николета разкри, че наскоро Валери дори се добрал до ръчно написана бележка, адресирана до Михайлов.

Посланието се озовало в ръцете на Божинов, след като било намерено от чистачката в дома им. Жената била много по-лоялна към Валери, отколкото към Николета, и преценила да му предаде намерения компромат.

Думите на хвърчащия лист били отправени към Николай и съдържали предварително подготвена реч, с която Лозанова настоявала, че ще сложи край на брака си с Валери, едва когато Николай зареже АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Всъщност Ни Ло не веднъж била споделяла пред близките си, че не била балък и никога нямало да остави първа половинката си, защото не вярвала, че Ники ще я последва, и ще направи същото с фолк певицата.

Целта на бележката пък била моделката да се подготви предварително за разговор с вратаря като наизусти речта, защото когато се изправела срещу него, често си глътвала езика и се притеснявала, че изглежда глуповато в очите му.

Последвайте канала на

Novini.bg
7974 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
dr

2015.08.27 | 23:06

7
Най-красивата жена!Без грим е още по-хубава!Има срахотно излъчване!Стига завист!Видях я на живо и перфектна!

2015.07.21 | 16:57

2
А като я видя отблизо,размени ли си няколко думи с нея?Или за теб е най-важна тунингованата и перфектно гримирана външност.
Koki

2015.07.26 | 17:17

6
Николето, много си проста и нахална. Престани да си вреш черния нос навсякъде. Алисия е по-хубава от теб. Ти си една голяма черна кобила от циганската махала.
Koko

2015.07.26 | 17:17

5
Bokluka si e bokluk

2015.07.16 | 18:29

1
Абе тия мизерници с техните простотии вече се втръснаха на хората.Не разбраха ли,че са безинтересни с глупавите си постъпки.Я не се занимавайте повече с тях.

2015.07.26 | 17:17

4
Кой го интересуват тия к.рвенски работи???!!!

2015.07.21 | 16:57

3
Мине,не мине и е пуснете тая парцалеса пак да я видим.Що за хора сте бе,каза ви се във форума,че на никой не е приятна,и продължавате.Хич няма да ви чета повече!!Чао ви!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини