Мис Вселена не си дава короната!

  • 07 юли 2015 18:51

  • 5088
  • 2
Мис Вселена не си дава короната!
©

Сегашната "Мис Вселена" Паули Вега отказа да предаде короната си, въпреки призивите да го направи.

Красавицата заяви в понеделник, че ще продължи да се занимава с благотворителна дейност и отхвърли обвиненията на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, собственик на формата, който обяви, че е лицемерка и коментира последните му думи като грозни. Въпреки всички забележки тя отказа да се оттегли като Мис Вселена, пише inews.bg.

Господин Тръпм заяви след обръщението си към Вега, че мексиканските емигранти увеличават престъпността в Съединените щати, пренасят наркотици и живеят по ужасяващ начин. Удар под кръста за миската!


"Фактът, че не съм тазгодишната Мис Вселена, не означава, че ще променя позицията си!", заяви колумбийската красавица по време на интервю за радио La W. "Това, че Тръмп ме нарича лицемерка, защото не давам короната си не ме притеснява. "

"Като колумбийка и Мис Вселена искам да покажа моята подкрепа към латинската общност. Обвиненията на Тръмп, че мексиканците увеличават престъпността в САЩ са обидни!," написа Вега в Instagram.

Красавицата беше на 22 години когато спечели конкурса Мис Вселена през януари 2014 година в Маями. Тя подчерта пред радиостанцията, че конкурса Мис Вселена е съществувал много преди Тръмп да стане собственик и ще продължи да съществува и след него.

"Аз се постарах да си върша работата като Мис Вселена през всичките тези дни. Работата ми продължава както винаги, въпреки цялата тази лудост", каза тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
5088 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
AZ

2016.11.18 | 08:58

1
Като на всички латиноси и на тази и липсва нещо,като например първите 7 годинки.
asd

2016.11.18 | 08:59

2
А пък на Тръмп сигурно не му липсват, нали . Подкрепям я напълно, докато той не се извини публично,никаква корона.

Добави коментар

Водещи новини