Най-ефектните подаръци, които Ким и Кание са си правили

  • 15 юни 2015 15:20

  • 2236
  • 0
Най-ефектните подаръци, които Ким и Кание са си правили
©

Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити и Кание Уест са от онези звездни двойки, които никога не са се притеснявали от публичността. За разлика от знаменитости като Брад Пит и Анджелина Джоли или Мила Кунис и Аштън Къчър семейство Кардашиян - Уест с охота надига завесата на личния си живот и прави обществено достояние доста съкровени моменти от него.

Ким и Кание нямат абсолютно никакво притеснение и дори обожават да споделят с феновете си всички скъпи подаръци и разточителни изненади, които си правят с повод, а доста често и без.

И макар понякога да са твърде самовлюбени и прекаляващи с натрапването на личността си пред обществото, трябва да им се признае едно – невероятно сладки са в старанието и изобретателността, които проявяват, когато стане дума за демонстрация на чувства.

Убедете се в това, като видите не просто най-бляскавите, но и най-идейните подаръци, които рапарът и пищната арменка са си правили: Просто в знак на любов, 12 септември 2012 година Изпълнителят подари на Ким, която тогава все още му беше само гадже, малка бяла персийска котка на име Мърси. Уникален подарък, направен без никакъв повод, ако това не е любов, здраве му кажи.

Прочети повече

Последвайте канала на

Нора Виткова
2236 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини