Алисия е новата на Бирмата

  • 01 юни 2015 09:03

  • 11889
  • 4
Алисия е новата на Бирмата
©

След болезнената раздяла с Преслава Георги Станоев-Бирмата очевидно е намерил нова тръпка, с която да се утеши. От около месец бизнесменът се среща с нейната колежка АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, пише в„Всеки ден".

Връзката им станала публично достояние на снимачната площадка на новия клип на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Става въпрос за видеото към дуетното парче на певицата с Тони Стораро, станало повод за скандала й с Джина Стоева. Всички разходи по лентата били поети изцяло от милионерското синче, допълват информаторите ни. Докато ходел със звездата на „Пайнер", Бирмата й цакал по 50 000 лв. на месец. Твърде вероятно и с АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия да е толкова щедър, коментират в средите.

От снимачния екип останали безмълвни при появата на бившия любим на Преслава. Той бил неотлъчно до новата си любов, с която не си спестили интимности, без да се притесняват от присъстващите. „Бирмата е от хората, които обичат да демонстрират връзките си. Вероятно той е настоял да бъде на снимките, защото АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е много предпазлива след провалените си отношения с Ники Михайлов и преди това с Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Бирмата си е обсебващ, обича да е близо до жените си вероятно заради болезнената си ревност", констатират хора, които го познават отлично. Това била причината в последно време младият милионерски син да следва АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия плътно по участията й.

Същото беше и с Преслава, дори и след окончателната им раздяла. Появите му по фолк заведенията, където звездата на „Ара мюзик" пее, дало най-напред индикация, че между тях се случва нещо повече от познанство. Богаташчето си набелязало на малкия пръст да я свали и след щедър бакшиш на нейна изява дамата се закотвила след участието си именно на неговото сепаре, разказват очевидци. „Тогава Ася си тръгна сама, но през цялата вечер си говореха твърде сладко с Бирмата, за да не последва и официална среща", разказват запознати.

Последвайте канала на

Novini.bg
11889 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иво

2015.06.26 | 12:46

4
Кой е пък тоя световно неизвестен селянин със смешен прякор? Някой може ли да ми каже ква е тая Бирма? Селски бек продал нивата на татко ли кво ли?
ФИРМАТА

2015.06.26 | 12:46

3
Ще си почеша мъдите в чест на тази изключително важна новина !
cyc

2015.06.03 | 13:34

2
Той е набор 91, а тя 82...не ми се вярва, но пък парица царица.
FM

2015.06.02 | 09:04

1
Но няма да е последната.

Добави коментар

Водещи новини