Ели Кузмова пристана на скандалния Пеньо Мангъров

  • 20 октомври 2011 11:05

  • 9377
  • 0
Ели Кузмова пристана на скандалния Пеньо Мангъров
© Интернет

Пеньо Мангъров, или Сашо Чешкия, както сам обича да се нарича, има нова “любов” – победителката в последния “Биг брадър” Ели Кузмова.

Пловдивчанката, която спечели 200 бона в тв риалитито, се осмели да признае това в ефир. От екрана за аферата научи и мъжът й, а после Ели написа във “Фейсбук”: “Най-после тайната е разкрита, вече няма какво да крия!”

Скандалният Пеньо Мангъров е разследван за поръчкови убийства в Чехия, у нас е осъден за изнасилване, а в момента е в ареста по обвинение за рекет. Това не му пречи да забърсва мадама след мадама. Преди да се залюби с Ели, той “мина” през известната столична адвокатка Соня Алексиева и дъщерята на ромския барон Ицо Папата - Станка. Междувременно успя да плени и юристката с най-дълги крака Радост Караиванова.

Чешкия и съпругата на Весо Гробаря се запознали в пловдивско заведение в началото на годината. Първоначално Ели искала услуга от криминала – да издири откраднатата й кола, който уредил да й я върнат.

Покрай новата си любов Ели Кузмова е и с неузнаваема визия. Тя свали килограми, наля силикон в гърдите си, накупи си секси дрешки и се офъка нула номер ала Шиниъд О`Конър. И всичко това заради поръчковия килър, с който смени Гробаря!

"Обръщаме се един към друг с "принц" и "принцеса". По разбираеми причини връзката ни не е физическа, а предимно интелектуална. Виждаме се веднъж на две седмици", не пести хвалби за новата си изгора Кузмова.

Самият Мангъров обаче не е известен като много галантен. Бившата му съпруга обяви, че я е заплашвал с убийство и искал да взриви внучето й. Дъщерята на Ицо Папата също се оплака от Чешкия и разказа как е изхарчил голяма част от парите й. Друга бивша изгора на Мангъров пък подаде оплакване в полицията и се жалваше, че я принуждавал да проституира. Ели Кузмова обаче била убедена, че на нея няма да й се случи нищо лошо.

Дори и от затвора Пеньо Мангъров не спира да общува с брадърката, видя репортер на “ШОУ”. Двамата активно обменят флуиди и снимки във “Фейсбук”. На една от фотографиите Чешкия е увековечен гол до кръста, заснет пред решетките на килията. “Докато излезе, ще й профука парите и после ще й бие шута”, коментират запознати с опасния му нрав и чар.

Последвайте канала на

9377 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини