Божинов: С Алисия трябва да "изгладим" отношенията си

  • 18 октомври 2011 18:08

  • 2431
  • 0
Божинов: С Алисия трябва да "изгладим" отношенията си
© Булфото

Преди по-малко от две седмици Валери и Николета се врекоха във вечна обич и вярност на стилна церемония пред своите най-близки приятели и роднини.

Младото семейство разкрива, че очаква първородното си дете през април догодина. Валери споделя, че желае Валери-младши да се познава и разбира с бъдещото си братче или сестриче и че за тази цел двамата с АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия трябва да „изгладят“ отношенията помежду си.

Пред списание Story футболистът на „Спортинг“, Лисабон опроверга слуховете, че колегите му от националния отбор не са присъствали на сватбата му, защото не я одобряват, а защото са имали важни мачове. Николета споделя, че все още поддържа добри отношения с бившата си половинка Ники Михайлов, но тя и Алисия няма как да бъдат приятелки.

В деня на тяхната сватба, бившите им партньори Ники Михайлов и Алисия обявиха официално, че са заедно, обичат се и връзката им не е нито реклама, нито измама. Тогава АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия разказа, че явно са били със зле разпределени партньори, но сега явно всичко си е на мястото.

Последвайте канала на

2431 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини