Жената на Ники Кънчев тръгна по купони

  • 14 октомври 2011 19:53

  • 2977
  • 0
Жената на Ники Кънчев тръгна по купони
© Булфото

Жената на Ники Кънчев Даниела бе щракната от папараци как купонясва с приятелки в столично заведение, облечена спортно и с усмивка на лицето.

Според запознати младата майка дори е тръгнала вече на работа в Дарик радио, след като е превъзмогнала тежката си депресия. Даниела се затвори в дома си преди няколко години заради напразните си опити да зачене и няколкото си тежки аборта. После с огромен труд успя да роди близначки, от които едната почина.

Това хвърли младата майка в черна дупка, от която с мъка се опитваше да излезе. Душевното й състояние отново бе влошено, когато преди шест месеца внезапно почина и майка й Стефка, която бе основната й опора по време на майчинството. Кънчев също се депресира покрай семейните драми, но успя да запази част от телевизионните си ангажименти и от доходите си.

Сега тревогите в семейството му са се поуспокоили, а забавните игри с оцелялата близначка разтушават родителите й. Даниела вече е хвърлила траура и излиза с приятелки спортно облечена, а усмивката се е върнала на изпитото й от мъка лице.
 

Последвайте канала на

2977 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини