Ни Ло празнува Свети Валентин в Милано с танцьорката Яна

  • 09 февруари 2015 06:47

  • 5495
  • 6
Ни Ло празнува Свети Валентин в Милано с танцьорката Яна
©

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През ще празнува Свети Валентин в Милано, но освен любимия й Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб с тях ще бъде и приятелското им семейство – танцьорката Яна и бизнесменът Петко Димитров.

Влюбените ще се отдадат на стабилен шопинг, като ще се възползват от големите намаления, които текат в момента. Плеймейтката е обещала на дружката си Яна да я заведе в огромен мол близо до Милано, където имало страхотни оферти на маркови дрехи, пише в. Монитор. Тези дни Николета и екипът на предаването й „Папараци” бяха поставени в екстремна ситуация, след като писателят Денди не се яви на снимки за съвместно интервю с Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в. Чешитът решил да не отиде в последния момент, без да предупреди. Самият Денди потвърди това: „Да, вързах тенекия, защото хич не ми се занимаваше. Поканиха ме да се снимам и да се изправя срещу Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в. Аз знам какъв ефект търсят и смятам, че ще бъде сензация, защото ние не се появяваме заедно в едно студио, а камо ли да говорим един час пред камера”, обясни Любомир Милчев, както са истинските имена на скандалната персона.

Отказът му бил продиктуван и заради това, че не пожелали да му платят хонорар за изявата. ”Сценичният ми ден струва 1200 лева, но за ,,Папараци” направих изключение и им заявих, че ще се съглася срещу 600 лева. Те не се съгласиха и ми предложиха да се явя в студиото срещу 150 лв. Казах им сами да си застанат срещу Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в и да си разиграят сценките”, коментира Денди. След излъченото предаване на „Папараци” в неделя стана ясно, че заместник на писателя в разговора му с Минчев се оказала... Антония Петрова-Бередин. Носителката на титлите „Мис България 2009” и „Мисис Русия 2012” е сред най-върлите врагини на бившия ватман от известно време насам. Тя била извикана по спешност от продуцентите, като се наложило да се приготви за снимките за по-малко от час.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5495 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
В е л и к и я

2015.02.16 | 18:36

6
.... една кофа с лайна струва повече от всичките тук боклуци изброени ....
мислител

2015.02.11 | 07:20

5
Няма ли да престанете да ни занимавате с тая идиотка,която живее на гърба на хората от клюки!Това ли е пример за младото ни поколение!Стига сте ни я натрапвали тая куха лейка!

2015.02.11 | 07:19

4
Мърла!

2015.02.10 | 23:19

3
Краставите магарета през девет баира се надушват.
смех......

2015.02.10 | 18:39

2
между другото кои са тези, какво ни бъркат къде ще ходи някаква гюдерия, пропаднал футболист, някакъв кръчмар/един от многото/ и една залязла лансирана танцьорка.....в този ред на мисли: ивета отива в париж заедно с ванчето, а там ще дойдат и пепи и жорко.....кои са тези ли, нормални готини хора....от София

2015.02.09 | 12:56

1
Ърла!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини