Гери Дончева ще се развежда!

  • 04 октомври 2011 11:45

  • 6724
  • 0
Гери Дончева ще се развежда!
© Интернет

След 7-годишен брак бившата моделка остана сама и в личния си живот, и в бизнеса, който се опита да започне със семеен хотел.

Макар пред всички да тръби, че хотелът на Слънчев бряг е неин, проверка на “ШОУ” установи, че почти една трета от стаите принадлежат на майката на Костас. Това прави развода на Дончева изключително труден, защото цяло лято тя беше длъжна да дели мегдан със свекърва си и няколко гръцки лели на досегашния си мъж.

Гъркът се е изнесъл от семейното гнездо преди повече от 6 месеца и живее на квартира с новата си приятелка - приказно красива конкурентка на Гери.

Раздялата станала, след като Дончева самостоятелно взела решение да замине за Америка при роднини на съпруга си уж за две седмици, а откарала 4 месеца. Тънката сметка на Гери била да опита късмета си като манекенка, но тамошните стандарти не допускали модели на възраст около 30-те. Поведението на нашенката преляло чашата и пестеливата гръцка рода бързо й показала вратата.

Дончева не случи не само на брак, но и на персонал, разкриват запознати. По време на августовските жеги й се налагало лично да сменя спалното бельо, да сервира и дори да прави косите на някои от клиентите си. Въпреки че хотелът й е бил привидно пълен през сезона, от наивността й се възползвали нейни колежки от модата, както и певецът Миро, който настанил там озвучителя си и “забравил” да плати масрафа.

Между малкото останали служители в хотела на натирената отвсякъде манекенка се говори , че тя сама си пускала слухове, че е новото гадже на Слави Трифонов, от което Дългия побеснял.

Последвайте канала на

6724 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини