Стефан Данаилов крие и извънбрачна щерка!

  • 27 септември 2011 19:27

  • 20707
  • 0
Стефан Данаилов крие и извънбрачна щерка!
© Интернет

Нашепва се, че полската звезда Барбара Брилска също му ражда дъщеря – известна манекенка в Париж, загинала в средата на 90-те при катастрофа.

След като bg изданията от целия “цветови” спектър през последните една-две години бяха наводнени от “разкритието” за незаконния син на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в – Владимир, е добре да се уточни, че “ШОУ” отдавна тиражира този факт. Направихме го още през далечната 1999-а. Тогава, незнайно защо, реакция не последва. Но мълчанието е знак за съгласие. Е, така го приехме и ние. А още по-назад във времето, през 1992 г., флагманът на родната “жълта преса” – в. “Преди и сега”, пусна няколко реда, посветени на извънбрачния наследник на майор Деянов, с който го сюрпризирала неприятно неговата колежка Ирен Кривошиева.

Там се говореше и за нежеланието на Ламбо да даде фамилията си на детето – вероятно поради типичния мъжки страх от законната му “муза” Мария, с която са женени от незапомнени времена. Но се получава нещо почти несрещано по нашите географски ширини –половинката на бате Серго успява да го убеди да признае Владко.

Дотогава именитият актьор е изкачвал по чорапи и на прибежки стълбите към апартамента на Ирен в столичния кв.”Зона Б-5”, за да види бебето, без да бъде видян от съседите. Майката вече е на заден план, защото падащият си по кратките и необвързващи свалки Данаилов е загубил острия си интерес към актрисата с най-много бракове в гилдията.

“Още преди “На всеки километър” Стефан беше нарочен за секссимвол. Налитаха му дами от всички възрасти. Разглезиха го страшно. Тогава той по обясними причини отделяше повече внимание на “каките”. Да не забравяме, че съпругата му Мария е близо 8 години по-възрастна от него.

А вече по време на снимките на партизанския сериал колежките сами му се предлагаха. Най-странното е, че упоритите слухове за стерилитета му – като малък бил изкарал заушка, се оказаха пълен блъф.

Вярно, с Мария нямат собствени деца, но истината е, че Ламбо изобщо е нямал проблем с възпроизводството. Минимум десетина колежки могат да се “похвалят”, че са правили аборт от него. Пепа Николова, Доротея Тончева, даже Невена Коканова... “, доверяват кино- и театрални ветерани.

Изненадващо, любовната му авантюра с топактрисата е доста бурна. Тогава Мара за пръв и последен път му спрята нецивилизована сцена на ревност –

заплашва го, че ще си нареже лицето със стъкло, ако предпочете киноиконата пред нея.

“Или аз, или Венчето! Избирай!”, креснала брачната партньорка на нашенския Ален Делон. В последния миг благоразумието на всенародния любимец взело връх над сексуалния геайзер и той с подвита опашка се прибрал в семейното гнездо.

Разбира се, след всички известни мъже и жени се точат цели поменици с незаконни деца и безразборни интимни контакти. Не е изключение и Ламбо, така че е напълно възможно, както се пее в една блатна песен, да му приписват “повече бракове и аборти”, отколкото може да понесе едно живо същество. Но явно синчето Владко не е само на този свят. Човек на “ШОУ” научи, че серийният разбивач на, да речем, женски сърца, е станал баща и на щерка – някъде в началото на 80-те. Така че сензацията тепърва предстои.

За дъщерята на Ламбо, която в момента е около 30-годишна, не се знае много. “Изловена” е от репортери през 2006-а, докато участва в тестване на ново лекарство против астма в кабинет на столичната ул. “Урвич”. В картона на девойката са записани трите й имена – Александра Стефанова Данаилова. Очевидци я описват като красиво момиче, одрало кожата на популярния си родител, с коса до кръста и ослепителна усмивка. Казала, че е студентка, и 500-те лева хонорар за експеримента й били добре дошли.

За съжаление до редакционното приключване на броя “ШОУ” не успя да разбере коя е майката на Александра. Ясно е обаче, че бившият партиен секретар на Народния я е признал официално. Под въпрос е дали го е направил доброволно, или е бил притиснат съдебно от жената, дала живот на хубавата Александра.

В последно време започна да се нищи отново и старата клюка, че грандама №2 на полското кино след Беата Тишкевич – Барбара Брилска, също е била заплодена от българския си колега, докато се снимат в копродукцията “Освобождение”. Тя обаче не прави аборт, разчитайки, че сватбата й с Ламбо е “опечена”. От ЦК са на друго мнение. Когато тежко влюбеният актьор се мъчи да обясни на проф. Филип Филипов за “деликатната ситуация” и наложителния брак с полската си любима, корифеят му дръпва едно конско и на финала натъртва, че партията никога няма да позволи узаконяването на връзката им.

Хитрата Башя намира изход от задънената улица и записва новороденото в “сметката” на тогавашния си съпруг – варшавския гинеколог с многобройна ВИП клиентела Лудвиг Космал. Той бил в час с постановката, още повече че и преди това съвместният им живот куцал сериозно, но рицарски се нагърбил със званието “баща”. Въпреки всичко двамата с кинодивата се развеждат месеци след раждането на бебето.

Ламбо за пореден път се връща при очакващата го търпеливо като Пенелопа Мара, а Брилска намира утеха в прегръдките на чаровния и приказно богат сръбски актьор Слободан Дмитриевич.

Общата щерка на Стефан и Барбара, наследила красотата и таланта и на двамата, е обещаваща старлетка, издигнала се заслужено до най-ярката звезда на полския моден подиум. За жалост младата моделка напуска зловещо рано сцената на модата и на живота.

На връщане от поредното дефиле в Париж в средата на 90-те момичето загива на място в тежка автомобилна катастрофа. Цяла Полша настръхва от трагедията, медиите я чепкат няколко седмици. Майката е покрусена, изпада в депресия и зарязва ангажимента си в поредната лента, съответно – и огромния хонорар.

Нещо повече – налага й се да плати солена неустойка от собствения си джоб, но какво значение имат парите пред загубата на рожбата й? Реакцията на биологичния баща на загиналата моделка остава тайна за широката публика. Но той така и така никога не е бил барабан за идването й на бял свят.

Последвайте канала на

20707 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини