Галена все по-често изпада в депресии

  • 11 август 2014 06:48

  • 3557
  • 3
Галена все по-често изпада в депресии
© Булфото

На ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и вече все по-често й се случвало да изпада в депресии.

Попфолк дивата призна, че е станала по-ранима и несправедливите думи на хората и клюките по адрес на семейството й я тормозели ужасно много, пише "Монитор".

Напоследък ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и чувствала и все по-силно умората от честите пътувания от един град към друг и нощните си участия по клубовете. Въпреки това чалга певицата успокои феновете си, че няма да спре да прави песни, но с мъжа й Галин са решили да си направят второ дете и затова се нуждаела от повече спокойствие и време за семейството си. Именно и заради това изпълнителката обмисляла да намали до минимум участията си в клубовете, за да опази себе си и семейството си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3557 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
чалгар

2014.08.27 | 16:28

3
и добре ще направи ! Да си стои в къщи и ние ще сме и много благодарни !

2014.08.27 | 16:25

2
Депресирана била - е, да те моловете все едни и същи ги правят - някак монотонни и скучни, а по чалготеките такива интелигентни хора - чели, чели, че предозирали...как да не се депресира тази прекрасна изпълнителка. Отивай на Китен незабавно!
DDD

2014.08.27 | 16:25

1
Спря да ходя в Китен именно поради чалгата която задушава градчето.Някакъв тотален ужас !!!

Добави коментар

Водещи новини