Щерката на Дони и Нети с различни очи

  • 15 юли 2014 09:15

  • 13965
  • 4
Щерката на Дони и Нети с различни очи
© Булфото

Дъщерята на Дони и Нети - Лилия, има различни очи, научи "Всеки ден".

Симпатичното момиченце, което вече е на 3 години и половина, е с едно синьо и едно шарено око. Звездните й родители обаче не са притеснени от този факт, а напротив, смятат, че това си е знамение, че детето им ще бъде много талантливо.

"Аз съм глуха с едното ухо, а пък Дони е далтонист", смеела се Нети, обяснявайки на приятели за странностите на своето семейство.

Тя разказва на колеги и приятели как е оглушала по време на пътуване до Гибралтар. Вятърът така силно я продухал, че тя напълно загубила слуха на едното си ухо.

Недъгът в началото я дезориентирал, пречел й да се движи нормално, тъй като засягал вестибуларния апарат, с течение на времето обаче тя се адаптирала към новата ситуация и днес е повече от щастлива от живота си.

В момента малката Лилия е заедно с майка си и баща си в китното бургаско село Варвара, където звездната двойка почива от години. Там по-наблюдателни забелязаха, че изпълнителят на "Сляпо момиче" е отслабнал драстично.

Според тях обаче не само веганството е допринесло за свалянето на килата му, Нети, по техните думи, била луда по секса и го налазвала във всеки удобен момент.

Последвайте канала на

Novini.bg
13965 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.10.19 | 02:10

4
Стига сте ни занимавали с тия грозотии и въздухари под налягане, както и с "неземните"им прозведения! Тоя да вземе да се подстриже, келявата му мазна опашчица не е в състояние да компенсира плешивостта. А секса им, как не й се гади от него тая жена, не зная...
FM

2014.07.17 | 16:11

3
Ще стане велика, но в какво, времето ще покаже.
Нямам думи!

2014.07.17 | 15:37

2
Бива ли да сте толкова неграмотни !!!!

2014.07.17 | 15:37

1
Алоуууууу... задклавиатурното устройство... с колко очи си глух(а)?

Добави коментар

Водещи новини