Николета хвана Валери в изневяра

  • 23 юни 2014 07:11

  • 8100
  • 2
Николета хвана Валери в изневяра
©

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През е хванала в изневяра мъжа си Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, мълви се усилено в светските среди. Видната красавица изловила GSM на футболиста, за чието съществуване до този момент изобщо не подозирала, съобщава "Всеки ден".

Когато се зачела в оставените на телефона съобщения и изпращаните от нейния благоверен, ТВ водещата буквално се ужасила.

Повечето послания били откровено мръснишки, разказва колега на футболиста, пожелал анонимност. На всичкото отгоре се оказало, че Валери си пише не с една, а с цели три мадами.

"Валери беше много притеснен, че са го пипнали натясно. До този момент той играеше ролята на жертва - едва ли не Николета му кръшка с Ники Михайлов, а той страда. Сега се оказа, че и той не си е поплювал, ами доста е вършал, докато се прави на страдалец рогоносец", одумват го негови съотборници.

Бясната Николета била готова да си изнесе багажа от дома им, но като хитруша по-късно премислила и си изпросила няколко щедри подаръка.

Очаква се до няколко дни да яхне нов луксозен автомобил. Ваканцията, на която са в момента тя и Валери с детето им, също била форма на извинение от страна на прегрешилия й съпруг.

Последвайте канала на

Novini.bg
8100 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.16 | 21:07

2
тъпи кОрви и мазни чикиджии! какво ни занимавате с тях???

2015.03.16 | 15:15

1
не ни занимавайте с тази..............ужас

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини