Тони Стораро сваля Азис: Имаш най - хубавите крака

  • 15 септември 2011 11:16

  • 5767
  • 4
Тони Стораро сваля Азис: Имаш най - хубавите крака
©

Тони Стораро и АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. не спряга да си правят комплименти по време на участие в столичен чалга клуб. АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., каза, че се отказва от короната "Крал на попфолка" и я предава на Стораро. Той пък от своя страна направи комплимент на Василка, че има най-хубавите крака от всички колежки.

За нов крал на попфолка беше обявен Тони Стораро. Самият АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. предаде титлата си на своя колега по време на общото им участие в известен столичен клуб. Василка искрено каза „Обичам те" на своя колега и добави, че той самият ще си остане кралицата.

„Със сигурност имаш най-хубавите крака сред колежките", отвърна му Стораро. Двамата изпълнители пяха над 2 часа, а на подиума се изявиха над 20 балерини. Тони направи още по-ефектна появата си, като излезе на сцената с мощен мотор „Хонда".

Последвайте канала на

Novini.bg
5767 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Gogo

2015.05.04 | 22:49

4
kakъв Азис бе той си е просто васко педераса, гаден мангал време е да спрем да му обръщаме внимани на тва говно циганско
ves666

2015.05.04 | 10:24

3
napravo v dyshegybkata ot toia mangal izlizat sedem sapyna otma .
Eeeee

2015.05.04 | 10:24

2
Няма ли кой, да го пребие тоя Азис , прави си гавра с децата ни , и тяхното възпитание . Излага ни като нация постоянно, вече станахме за смях пред цяла Европа и светът дори
ОТ СВАТА

2015.05.04 | 10:23

1
Щом се обичат нека да се вземат.Ще им се роди охлювче,като ще прилича и на двамата или двете(незнам как ще си викат).ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ....ГОРЧИВО.ГОРЧИВО.ГОРЧИВО.ГОРЧИВО.ГОРЧИВО.ГОРЧИВО.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини