Миро: Мъчно ми е за сервитьорката Галя

  • 16 юни 2014 07:09

  • 10823
  • 3
Миро: Мъчно ми е за сервитьорката Галя
©

Галя от „Каризма" си изкарва хляба като сервитьорка в Лондон. Това разкри Миро - бившата й дуетна половинка. Въпреки големите претенции, с които напусна преди години България, и заканата да се реализира успешно в чужбина, певицата не е успяла да изпълни плановете си.

След разпадането на дуета Галка заяви, че заминава за Англия, като упорито прикриваше с какво се занимава там. Бившият й сценичен партньор обаче я издаде. Миро, без да иска, се изпусна колко съжалява за разпадането на „Каризма" и професионалния провал на бившата си партньорка.

„Много ми е мъчно за нея. Можеше да стане звезда от ранга на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, но в България. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка", ожали я Миро. „Сега е просто една сервитьорка в чужбина", изпорти я той.

Наскоро самата Галя пък заяви, че в Лондон се занимава с музика и покрай професионалните си ангажименти се е запознала с приятеля си. Той имал собствен бизнес, но нотите му били хоби, тъй като навремето се занимавал с джаз.

Галка неведнъж е изразявала разочарованието си от родината и е обяснявала как извън България ценят талантите. Когато се озовала в Англия обаче, не я посрещнали с отворени обятия и се наложило да работи каквото намери.

Последвайте канала на

10823 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.13 | 08:01

3
Галка бръмчалка
vanio

2014.06.18 | 19:21

2
tva sa luji, tq sega izdava nov single, shto lujete za pevicata taka nz
sano

2014.06.18 | 00:12

1
izgoni q predi godini i sq pravi lyubov s gaza

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини