Малък Тошко е пред фалит

  • 14 септември 2011 14:50

  • 8493
  • 2
Малък Тошко е пред фалит
© Интернет

Тодор Славков се оплака тези дни, че бизнесът му никак не върви. Внукът на Живков върти няколко заведения в София, които се пред фалит, разкриха и източници на “ШОУ”.

Малък Тошко споделя, че спомените за последните дни на дядо му са много болезнени за него. “Не искам да си го спомням! Последната ми среща с него беше в болницата, на 5 август 1998-а, тъкмо бе починал и ни вкараха със сестра ми да го видим. Дядо изкара два месеца в болницата - последния месец беше в кома. А преди това беше в много добро здраве. Но му се отлепи мозъчната кора. От годините...”, разкрива ВИП внукът, станал известен с култовата си реплика “Върнете ми държавата”, която повтаряше постоянно в шоуто “ВИП-бръдър” между две бири.

Наскоро той преживя още една голяма загуба - смъртта на баща си Иван Славков. “Десетина дни преди да си отиде (1 май 2011-а), татко ме извика в болницата. Не можеше да говори, защото беше интубиран, но на листче с печатни букви ми написа: “Прави син!” Пазя си листчето”, изповяда през сълзи Малък Тошко, който рухна след кончината на Батето, когато остана кръгъл сирак.

Третата голяма драма в живота му е раздялата с майката на дъщеря му Силвия. Според източници на “ШОУ” вдовицата на Поли Пантев не могла да се пребори с бохемския нрав на Тодор и си събрала багажа. Този път окончателно. “Да, разделени сме. Никога не сме имали брак, пишат се глупости по вестниците, че сме се развели. Раздялата ни май е окончателна”, споделя той и се кълне, че до него няма друга жена.

“Дъщеря ми Катерина е най-хубавото нещо, което съм направил в този живот”, казва Славков. В момента той се грижи за малката, тъй като майка й е в чужбина.

В изблик на откровеност Малък Тошко сваля веселяшката си маска и признава, че се чувства самотен и озлобен след затвора, където лежа по обвинение в изнасилване, за което по-късно беше оправдан. Съгласява се и с твърдението, че не е задълбочен и като че ли цял живот минава между капките. “За съжаление права си.

Целият ми живот така протече”, признава той пред Валерия Велева. “Сестра ми е коренно различна от мен, тя е волева. Жени много ми се е карала. И сега го прави. За най-различни неща: “пий по-малко”, “не се смей толкова силно” - все житейски заръки. Но никога за нищо не ме е спирала, защото знае, че ще има обратен ефект”.

Последвайте канала на

8493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.05 | 23:19

2
АМА ЧЕ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК АКО НЕ БЕШЕ ДЯДО МУ ОЩЕ КАТО СЕ Е РОДИЛ Е ЩЯЛ ДА Е ФАЛИРАЛ! ТО САМО С ПИЕНЕ И ЩРАКАНЕ НА ПРЪСТИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ!
оня

2014.08.05 | 23:19

1
Умно момче е тошко,но остана сам сега и не му е лесно.. Тепърва ще се среща с трудностите,може би..

Добави коментар

Водещи новини