Весела Драганова натири мъжа си заради изневяра

  • 13 септември 2011 13:21

  • 6196
  • 3
Весела Драганова натири мъжа си заради изневяра
©

Разведох се със съпруга си Георги Илиев на 17 август тази година. Това казва в откровено интервю пред в. “Шоу” председателката на Партията на българските жени Весела Драганова.

“Безрезервно вярвах в любовта му...В края на 2006 г. обаче отношението му рязко се промени. Научих, че той има извънбрачна връзка, която след това продължи повече от две години. Тогава се борих за любовта и семейство си. Смятах, че този момент е преодолян, че е било криза на средната възраст, но нищо не беше вече същото. Имах подозрение и преди няколко месеца разбрах, че той има нова връзка с друга жена”, казва бившата депутатка от НДСВ.

Весела Драганова е установила изневярата на съпруга си чрез частен детектив. Той й показал видеоматериал, доказващ връзката му с друга жена. “Единственото, което ми оставаше в тази ситуация бе да се оттегля от съвместния ни живот. Подадох молба за развод, тъй като считам, че чувствата на Георги към мен са безвъзвратно загубени”, казва Весела Драганова.

Хубавото беше много хубаво, но свърши. Шест години и половина съм имала невероятен живот. Нещата имат начало и край, въпреки моята вяра, че човек може да е моногамен и да обича някого до края на дните си”, казва още бившата депутатка.

Весела Драганова признава още, че по природа е романтичен и емоционален човек, но в не иска да има фиктивно семейство. Моето разбиране е, че човек трябва да запази достойнството и честта си, за да може да се себеуважава. Все пак смятам, че съществува любов в брака, която за мен се изразява във взаимност, грижа и вярност”, казва още тя.

Весела Драганова и Георги Илиев се запознават на 13 май 2000 г. и няколко месеца по-късно се женят. Георги бил на турне с операта в Испания. Върнал се с годежен пръстен от Сантандер. И за двамата това е втори брак. Весела има дъщеря от първия си брак, а общото им дете Йоанна е единствено за Георги.

Novini.bg
6196 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.09.05 | 20:41

3
Обаче пък ви баджаци има.
наблюдател

2014.09.05 | 20:14

2
Тази „царска“ далавераджийка си купи ЦЯЛА сграда с уж Партията на жените. Сега пък ни занимава с личния си живот, без капчица свян. Винаги съм се чудел как е възможно толкова примитивни, елементарни, никому неизвестни женички като нея да се диплят в парламента.Отговорът може да е само един – зависимост! От кого и какво, в случая е без значение. А и не пропуска да се покаже на приеми и места, на които стои като слон в стъкларски магазин.
Помнещ

2014.09.05 | 17:27

1
Помня как преди 11-12 години тази фурнаджийска лопата Весела Драганова хвърчеше като муха без глава из софийските квартали „Факултето“ и „Красна поляна“, където живееше, за да агитира за Спасителя Симеон Борисов СаксКГБурготски. След като влезе в парламента, новоизпечената "депутатка" набързо се изнесе от простолюдния квартал в западна София, за да се настани на юг в полите на Витоша. Ще си скъсам феса от мъка, че Веса се развела, че й от политиката я натириха.

Добави коментар

Водещи новини