Радина спретнала на Деян див скандал от ревност

Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на и Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ си спретнали грозен и шумен скандал в нощта на "Аскер"-ите. Секссимволът на родната театрална сцена и звездата от "Стъклен дом" се сдърпали като представители на етническо малцинство в Народния театър, пише в. "България днес"

Там бил купонът след раздаването на статуетките, алтернатива на традиционните "Икар"-и. В началото всичко било наред, актьори и техните почитатели се черпили с алкохол, хапвали коктейлни хапки и общо взето, се забавлявали. За ревнивата до мозъка на костите си Радина тази картинка била предостатъчна, за да превърти.

Без да се смущава или съобразява с факта, че наоколо е пълно с хора, Радина скочила и започнала да крещи на Деян и да го блъска. Той конртаатакувал. Развикал се на половинката си и я нагрубил. На всеослушание й обяснил, че ако не престане със сценките на ревност, щял да я зареже и тя никога повече нямало да го види. Радина едва сдържала сълзите си, завъртяла се и избягала, пише още всекидневникът.

Коментари

  1. 2016.08.06 | 13:13
    Тука пишете глупости и лъжи
  2. 2016.08.06 | 13:13
    тая радина всички забравиха че прави свирки на явор бахаров и се показва чистак гола
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Пиар ли е връзката на Алекс и Дани?

Пиар ли е връзката на Алекс и Дани?

Избрано от Интернет