Тодор Славков би се кандидатирал за президент

  • 11 септември 2011 13:47

  • 2434
  • 2
Тодор Славков би се кандидатирал за президент
© Интернет

Тодор Славков заяви пред вестник „Стандарт”, че не одобрява отказа на сестра си Жени Живкова да участва в надпреварата за президент от листата на БСП.

”Тя беше взела решението си доста преди да й го предложат директно. Много хора й се обаждаха да я питат какво мисли, дали би приела номинацията. Аз, ако бях на нейно място, нямаше да се откажа от участие в президентските избори. Дори с нагласата, че ще загубиш. Това е преживяване. Трупане на опит. А в сестра ми наистина виждам президент, който би се справил добре с правомощията и задачите си.”, казва малък Тошко.

Той казва и още нещо любопитно – често забелязва носталгията по Тодор Живков, пишат от kliuki.bg.

Според него това е нормално, въпреки че се намират съдници, които казват, че през това време всичко било окей, а в действителност хората нямали какво да ядат. „Да, нямаше банани, както сега, но и никой не ровеше в кофите за боклук, каквато е обичайната гледка днес.”, отбелязва Тодор Славков.

Последвайте канала на

2434 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
коко

2012.03.29 | 22:32

2
нагъл ама няма на къде
plamenp59

2012.03.28 | 12:20

1
Може.И името му е подходящо.И добре ще работи с настоящия премиер.Е, малко рокади по министерските кресла за да е пълен купона.На премиера по съвместителство и силовите министерства.Там му е силата.Все пак си е кадър на МВР.Да отвори и няколко лагера за инакомислещите.Бивши агенти на ДС са подходящи за министерство на културата.Да предложим Доган.Да не се закача червения бизнес защото той е основен за страната а да се обърне внимание и то особенно на бизнес развиван от изроди симпатизиращи на други партии.Партиите да ги забраним.А бизнесмените на кол или в лагерите да не ядат народна пара.За министър на финансите Негово Величество и съветник Милен Велчев.Величеството да подпише клетвена декларация че няма да се заиграва в казината.Ама и аз каква съм патка.Какво съм запредлагал все едно някои ще ме пита за нещо.А си ми дайте кебапчетата за изборите и да си гредам работата.Само не прекалявайте с червената боя и в каймата.

Добави коментар

Водещи новини