Сашо Диков лапва 20 бона от БТВ

  • 20 май 2014 08:15

  • 2805
  • 0
Сашо Диков лапва 20 бона от БТВ
© Булфото (архив)

Сашо Диков е договорил умопомрачителна заплата от БТВ. За трансфера си от Нова в най-голямата медия Стажанта ще получава рекордното възнаграждение 20 000 лева на месец. Солидната заплата Диков ще прибира за удоволствието да се изявява на мястото на досегашната водеща на "Нека говорят" Жени Марчева, която пък е по заместване там след скандалното напускане на Росен Петров, пише в. "Всеки Ден".

Диков се готви за трансфера си през есента. Според първоначалната идея, щом премине в БТВ, Сашо ще привлече в предаването и щерка си Петя Дикова. Тя в момента се изявява като водеща на културната рубрика "Култ". Петя щяла да следи културните теми при татко си и да води някои разговори съвместно с него. Очаква се двамата често да спорят яростно, което със сигурност ще е интересно на зрителите. От медията били убедени в успеха на сливането на двете предавания, а съвместната работа на баща и дъщеря щяла да спечели симпатиите на максимален брой зрители от всички възрастови групи.

От "Телеман" вече били наясно с намереният на Сашо Диков и дори са готови с негов заместник. Според клюката в тази роля най-вероятно ще влезе Ники Кънчев.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2805 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини