Лили лудна по йогата

  • 17 май 2014 08:09

  • 3494
  • 4
Лили лудна по йогата
© Булфото

Последната мания на най-голямата ни българска звезда Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи е йогата, която от близо 2 месеца насам тя практикува ежедневно, съобщава в. "Всеки ден".

По източната философия изпълнителката се запалила от своя близък приятел и колега Васко Василев. При една от последните им срещи около Нова година цигуларят надълго и нашироко обяснил на Лили за новата си страст йогата и не след дълго кубратската легенда проявила интерес към гърчещите движения, които освобождават негативната енергия от организма и изчистват чакрите.

За да не бъде лаик в заниманията си по йога, Иванова си наела обучен треньор, който 3 пъти седмично я посещавал в дома й за по час и половина. Учителят разяснявал обстойно как се извършват всички упражнения и кое на коя част от организма действа. Гуруто бил предоволен от ентусиазма на звездата и бързият й напредък  доказвал, че йогата възраст няма.

В отсъствието на личния си треньор обаче Лили продължавала да прави асани (специалните упражнения, б.р.). Чрез движенията тя медитирала, отпускала си диафрагмата и отпочивала от насъбралия се в ежедневието стрес.

Последвайте канала на

Novini.bg
3494 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
куку

2014.05.18 | 19:46

4
Отиде ми съня
bat pan4o

2014.05.18 | 18:10

3
е сега остана и да си прави йога очистване-това дето се пъха конец през носа и се вади през гъза както го правеже людмила живкова навремето преди да лудне от йогата и индия
София

2014.05.18 | 18:10

2
Е, какво лошо има? Браво на Лили, прекрасен човек, талант от най-висша класа, женствена, неповторима!!! Милиони практикуват йога, напънете се и вие, мързели и завистници и разкарайте този махленски език от иначе сериозния новинарски сайт! Не ви отива!
pesho

2014.05.17 | 21:55

1
Who cares ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини